Corinna no es vol quedar amb res sense dir i ha aprofitat el seu pòdcast en què narra tots els detalls de la seva relació amb el rei Joan Carles, que primer va començar com una amistat, després una història d'amor i després d'odi. Ara, en l'últim capítol d'aquesta sèrie d'àudios sota el nom "Corinna i el rei", la princesa alemanya entra en els aspectes més sucosos políticament de la seva història amb Joan Carles I i assegura que l'exdirector del CNI, Félix Sanz Roldán, li va confessar que va ser ell qui va filtrar a la premsa la cacera de Botswana, en què Joan Carles I va anar amb ella a caçar elefants i on es va trencar el maluc, fet que va provocar que tota Espanya, en plena crisi econòmica, s'indignés davant l'actitud del seu monarca. Aquella cacera, i sobretot la foto que la il·lustrava, va ser el principi del final del regnat de l'emèrit. 

Així ho explica Corinna en un avançament del cinquè capítol d'aquests pòdcast, amb el nom "Fals Nadal", l'empresària assegura que va ser Sanz Roldán qui va filtrar la informació de Botswana, tal com l'exdirector del CNI li va confessar. Cal tenir en compte que ara mateix, l'únic front obert que li queda a Joan Carles I és a Londres i precisament per la seva relació amb la princesa alemanya. En l'avançament es fa evident l'animadversió que sent Corinna per aquest home, a qui acusa de ser, a més, la persona que ha dissenyat tota la vigilància contra ella, espies i atacs inclosos. Fins i tot, anant més enllà, l'acusa de planejar una persecució en cotxe pel Brasil, després de la qual va fugir cap a Londres, ja que estava molt preocupada, on es va trobar amb Sanz Roldán. 

Una reunió tensa en un hotel amb el director del CNI 

La reunió entre ells dos en un hotel londinenc és el gran atractiu d'aquest capítol, que es ven com a les explicacions de la princesa sobre la seva relació amb el general Sanz Roldán "quan aquest es va presentar al seu hotel per fer-li una petició que es convertirà en un mal són". "A més, la ruptura del seu pacte amb el general li suposarà unes conseqüències inimaginables que l'afectaran tan personal com a professionalment". En aquest capítol també es detalla l'entrega que va fer Joan Carles a Corinna de 65 milions d'euros, la base de bona part de les investigacions que s'han fet contra l'emèrit. 

El nom del capítol és ben revelador i coincideix amb les dates nadalenques que ja s'acosten. Per què es diu "Fals Nadal"?. Aquest nom es deu al fet que Corinna estava totalment fermada al emèrit i, fins i tot quan la seva relació es va acabar, va haver de seguir pendent d'ell i complint els seus desitjos, com ara el de passar un Nadal junts. Dilluns es coneixeran més detalls de tot plegat amb la publicació del capítol