Corinna Larsen, examant de Joan Carles I, ha donat el tret de sortida al seu pòdcast 'Corinna i el rei', amb l'objectiu d'exposar tots els draps bruts del rei emèrit, i aquest dilluns ja ha fet la la primera revelació. Corinna ha afirmat que Joan Carles I arribava dels seus viatges amb "bosses carregades de bitllets". L'empresària alemanya ha explicat que el rei emèrit tornava dels seus viatges "feliç com un nen de cinc anys", acompanyat de "bosses plenes de diners en efectiu". L'examant del rei emèrit ha detallat que ell li deia que eren "regals dels seus amics". "Jo li deia, per Déu, què és això! I em responia que li havien donat aquest o l'altre amic. Era una situació que considerava normal", ha exposat. Corinna ha fet aquesta revelació en els primers dos capítols del pòdcast on relata la seva relació sentimental amb Joan Carles I quan encara era cap d'estat d'Espanya. Una relació tortuosa que es va descobrir amb la cacera a Botswana i que va precipitar la decadència de l'exmonarca.

La publicació d'aquest pòdcast ha arribat un dia abans que la justícia britànica examini la defensa de Joan Carles I per una demanda d'assetjament, seguiment il·legal i difamació presentada per la seva examant. En la sessió, que tindrà lloc aquest dimarts a la Cort de Londres, la defensa del rei emèrit presentarà els arguments contra la demanda de Corinna, només durant els anys en els quals era cap d'Estat d'Espanya. La vista es produirà després que el passat mes de març un jutge de l'Alta Cort de Londres considerés que Joan Carles no ha de gaudir d'immunitat personal en no ser cap d'Estat, ni membre de la Casa Reial. 

El rei emèrit obtenia "favors" d'empresaris que el volien complaure

A banda de parlar sobre les bosses plenes de diners en efectiu de Joan Carles, Corinna també ha relatat que el rei emèrit obtenia favors d'empresaris i persones reconegudes. Durant un dels episodis del pòdcast explica que en una ocasió, el pare de Felip VI va trucar al propietari d'una bodega de Burdeus (França) per confessar-li la seva afició pel vi i demanar-li algunes botelles. "De sobte, apareixien 20 caixes d'aquest vi tan car. Els seus desitjos eren ordres pels altres i la gent es deixava la pell només per complaure'l", ha apuntat l'examant del rei emèrit.

Corinna assegura que Joan Carles I era com el seu "marit"

La relació amorosa entre el rei emèrit i l'empresària va començar l'any 2004 en una cacera a Ciutat Reial i va durar cinc anys. Quan van deixar de ser amants, Corinna assegura que van mantenir una relació d'amistat fins al 2012. Per a ella, el rei Joan Carles I va ser molt més que una aventura, fins al punt de definir-lo com el seu "marit". "Quan la gent ho defineix com un affaire i parlen de mi com l'amant, no es descriu la profunditat i l'amplitud de la relació que vaig mantenir amb Joan Carles", ha assegurat. De fet, Corinna ha revelat que "mai" s'ha sentit "tan vinculada amb algú com amb el rei d'Espanya". "Al meu cor, ell era el meu marit", ha afegit. 

Corinna Larsen també ha destacat que el rei va arribar a conviure amb ella i el seu fill Alexander, fins al punt de trobar "un nou tipus de vida, fora del protocol i de la complexitat del seu matrimoni". "Podia fer coses que no havia fet mai, com una barbacoa", ha dit Corinna. L'empresària alemanya, a més a més, ha detallat que el rei emèrit va acabar exercint "el paper de pare amb Alexander", ja que deia que "probablement no havia estat un pare molt atent pels seus fills". 

Segons l'examant del rei emèrit, tant Joan Carles I com la reina Sofia "eren dos adults amb ple consentiment, que es van posar d'acord per casar-se amb un determinat propòsit". És per això que ella no tenia "cap problema moral" amb el fet que ell estigués casat. Pel que sembla, el rei emèrit tampoc tenia cap mena de remordiment. Una examiga de la parella ha narrat al pòdcast com Joan Carles trucava a Corinna "deu vegades al dia" i li enviava cartes "molt sinceres". "Transmetia totes les seves emocions de manera molt profunda", ha afirmat. "Sempre em deia que la trobava a faltar. Em feia l'efecte que trobava a faltar a algú amb qui poder parlar de qualsevol cosa", ha explicat aquesta amiga de l'exmonarca.