Tot i que la gran majoria dels implicats en la polèmica que es va desencadenar al col·legi La Salle de Palma, a Mallorca, volen acabar d'una vegada i per totes amb l'escàndol que es va generar quan els mitjans d'ultradreta van començar a difondre que una professora de català havia expulsat alumnes per portar la bandera d'Espanya, quan en realitat era per desobeir-la a ella i a la direcció del centre, sembla que també hi ha qui continua entestat en fer que aquesta s'allargui en el temps. Si bé els alumnes ja han tornat al centre i s'han retrobat de manera amistosa amb la professora, en les últimes hores el grup d'ultradreta El Club de los Viernes, ha iniciat una recollida de signatures per, en principi, donar suport a aquests nois, però en el text es pot comprovar que el seu objectiu és continuar assetjant aquesta dona que ha estat amenaçada de mort a les xarxes socials. 

A banda d'atacar de nou a aquesta professora, que només feia complir les direccions que s'havien donat des del centre (que sempre l'ha defensada), El Club de los Viernes menteix quan demana als seus seguidors que signin el seu manifest en suport als alumnes expulsats. Per començar, asseguren que "la bandera en qüestió va ser exposada amb expressa autorització del director", cosa que és mentida perquè la direcció de La Salle només la permetia quan la selecció espanyola de futbol disputés un partit al Mundial de Qatar i el dia de la polèmica no competien. A més, destaquen el fet que l'assignatura que imparteix la professora és llengua catalana i que no li va "agradar veure el símbol del nostre país davant els seus ulls". "Encegada per la seva ideologia nacionalista va exigir que retiressin la insígnia pàtria", reiteren des d'aquest col·lectiu d'ultradreta, que com la resta de mitjans i personatges públics ultres de les Illes Balears també ha posat sobre la taula la ideologia de la professora, quan aquesta només estava fent la seva feina. 

Una expulsió inacceptable 

Tot i que els alumnes van tornar el dilluns següent a escola i no hi va haver més problemes, de fet en els dies de partit de la selecció espanyola han tornat a penjar la bandera, aquesta associació insisteix que "creiem que és inacceptable l'expulsió d'aquests alumnes, que només tenien la intenció d'animar a la selecció nacional i van acabar enmig d'un dilema polític, arrossegats per la professora". 

Bromes a les xarxes socials per la derrota de la selecció espanyola

Després de tot l'enrenou generat per aquesta "falsa" polèmica, ja que es va basar en uns fets que eren mentida, les xarxes socials s'han omplert de bromes sobre la Salle de Palma després de la derrota de la selecció espanyola contra la del Marroc als vuitens de final de la copa del món. Hi ha qui ha assegurat que l'equip de Luis Enrique va ser derrotat perquè dimarts era festiu i, per tant, no van poder penjar la bandera. Altres que han fet muntatges amb banderes del Marroc a la façana d'aquesta escola, sempre amb sentit de l'humor.