Després de llevar-se aquest matí amb una polèmica imatge que corria per les xarxes d'un cartell en què el bufetejaven, el conseller de Salut, Toni Comín, ha demanat a Endavant OSAN que retiri el cartell. Ho ha fet a RAC1, on ha posat de manifest que "en democràcia hauríem de desterrar l'atac no argumentat" i s'ha lamentat que "uns m'ataquen perquè desprivatitzo massa i els altres perquè desprivatitzo massa poc".

Sorprès perquè "la CUP ha mostrat el seu suport per les polítiques que estic fent", i puntualitzant que "ho van dir a l'hemicicle", Comín ha volgut deixar clar que aquesta imatge "no és gens representativa de la relació que tenim amb la CUP" i, de fet, la diputada cupaire Mireia Boya ja s'ha desentés públicament d'aquesta iniciativa.

Precisament per tot això, el conseller ha demanat "no creuar la línia d'insinuar que, en democràcia, la violència pot estar legitimada" perquè llavors "qualsevol persona es pot sentir legitimada per utilitzar actituds agressives" i, ha recordat, "no es pot jugar amb aquests temes".

En aquest sentit, Comín ha preguntat a l'aire si "algú troba justificat que fa una al·legoria d'un cop de puny" i si això "sembla legítim", per acabar sentenciant que "em sembla un error" perquè "nosaltres també estem intentant garantir el caràcter públic del sistema de salut, tal i com reclama el cartell".