La polèmica generada per Endavant OSAN després de fer públic un cartell que escenifica una noia provant de bufetejar el conseller de Salut, Toni Comín, no ha agradat a molts militants i seguidors de la CUP.

La diputada de la CUP Mireia Boya, que no forma part d'Endavant OSAN, s'ha volgut mantenir al marge d'això i s'ha desentès totalment de la imatge del cartell posant de manifest que "digueu-me gandiana si voleu, però a mi tampoc m'agrada veure violència. Cap". 

Diferents militants o seguidors d'aquest sector de la CUP ja han sortit a condemnar la imatge del cartell, però d'altres s'han mostrat crítics amb les paraules de Boya, motiu pel qual ha hagut de filar més prim i deixar clar que no aprova cap violència i no critica cap mobilització, sinó que, ha assegurat, "no em sento còmoda amb el grafisme".

Per a molts, però, no ha quedat clar i ha hagut de tornar a insistir en què "defenso la no-violència i critico la violència de les retallades", però que, en aquest cas, "la discrepància és gràfica".

Per la seva banda, la diputada de la CUP Anna Gabriel, que sí forma part d'Endavant Osan, s'ha limitat a repiular el tuit amb el cartell, com a mostra de suport a la convocatòria.