Carregada de Ciutadans contra el president del Parlament, Roger Torrent. El portaveu adjunt de la formació taronja, Nacho Martín Blanco, ha retret a Torrent que situés el 14 de febrer com a data més probable de les properes eleccions catalanes.

Martín Blanco ha acusat el president de la cambra de ser "unilateral" i "molt poc respectuós" amb l'oposició ja que, segons ha explicat, no ho havia comentat amb els grups parlamentaris. "Ha fet deixadesa de les seves funcions i ha decidit fer com si els partits de l'oposició no existíssim i no tinguéssim dret a influir en el decurs de la vida política", ha criticat.

Tanmateix, el mateix Torrent ja va aclarir que la data del 14-F era fruit dels terminis que preveu la llei de Presidència.

Sobre la visita del rei Felip VI a Barcelona d'aquest divendres, el diputat taronja ho ha celebrat i ha reivindicat que voldria que "el rei vingués a Catalunya sempre que volgués". En aquest sentit, el diputat de Cs ha criticat que el govern espanyol vetés la presència del monarca espanyol a l'acte d'entrega de despatxos als nous jutges​, que es va fer fa dues setmanes a Barcelona, i ho ha considerat una "concessió al separatisme".