La portaveu de Ciutadans, Melisa Rodríguez, ha afirmat que el partit liberal "seguirà negociant fins a l'últim dia" els pressupostos generals de l'Estat, però ha avisat el govern espanyol que la via Cs és "incompatible" amb la d'ERC i EH Bildu. "Sánchez haurà de triar", ha dit Rodríguez aquest dilluns en roda de premsa després de la reunió del Comitè Permanent del partit liderat per Inés Arrimadas. La portaveu de Cs ha dit que seguiran treballant perquè els comptes públics siguin "bons per a tots els espanyols" i que actuaran amb "responsabilitat". Rodríguez ha dit que hi ha "dues ànimes" al govern espanyol i caldrà veure quina guanya, si la "moderada" o la de Pablo Iglesias.

La portaveu de Cs ha dit que no faran cas a "informacions interessades" que volen "trencar" la negociació i que seguiran "asseguts fins a l'últim dia" posant sobre la taula les seves propostes. Rodríguez ha remarcat que optar per Cs és "incompatible" amb ERC i EH Bildu.

Segons Rodríguez, l'aposta per Cs implica uns pressupostos "per a tothom" i és la "via bona" mentre que la d'ERC i EH Bildu és "per a uns pocs" i la "via dolenta", que "humilia diàriament les víctimes del terrorisme o utilitza la llengua com a eina política".