El partit de Ciutadans a Alacant (País Valencià) ha enviat un missatge de suport al candidat de la formació taronja a les eleccions madrilenyes del 4-M, Edmundo Bal, on es refereixen al municipi com "la platja de Madrid". 

En un vídeo publicat al perfil de Ciutadans a la ciutat valenciana, diversos membres del partit mostren una pancarta amb el nom de la formació mentre un representant envia "molts ànims des de la platja de Madrid" a Bal. 

 

La sèrie de fracassos en els darrers moviments polítics de Ciutadans han endinsat la formació en una profunda crisi interna. Després de només aconseguir 6 escons al Parlament de Catalunya al 14-F i el frustrat intent de moció de censura a Múrcia, el lideratge d'Inés Arrimadas ha estat molt qüestionat. Ara, el partit es troba davant uns comicis en els quals moltes enquestes auguren una aclaparadora victòria del PP de Díaz Ayuso. Aquest possible escenari deixaria fora, de nou, la formació taronja, atès que Ayuso optaria per demanar el suport del partit d'ultradreta de Vox per poder governar. 

Arrimadas participa en un acte a Madrid

Tot i el desfavorable panorama per Ciutadans, el partit continua la campanya a Madrid. Avui, la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha animat als "moderats" a assumir la seva "responsabilitat històrica" ​​i votar en les eleccions del 4 de maig perquè la Comunitat de Madrid doni un exemple de "concòrdia" davant de la "polarització política". 

"Si no voleu que els vostres fills visquin en una societat de bàndols i sàpiguen a quins partits voten els pares dels seus amics, voteu a Cs", ha manifestat. Un missatge similar al del tuit dels d'Alacant, on s'aposta per un "la unitat i un Madrid sense bàndols". 

Una Catalunya "degradada"

Durant un míting a la plaça Dos de Maig de la capital d'Espanya,  Arrimadas ha indicat que la responsabilitat històrica de la generació actual és evitar que "es generin enemics" entre veïns, familiars o companys de treball, que és el que creu que estan fent alguns partits.

"Mai doneu per fet la concòrdia, la pau, i la llibertat", ha advertit en explicar com Catalunya i Barcelona s'han "degradat" en els últims anys per culpa de "polítics irresponsables" que s'han dedicat a "assenyalar al discrepant" i han aconseguit que la gent reprodueixi els seus "insults i consignes" en els seus cercles socials. "No podem permetre que això passi en la Comunitat de Madrid", ha afegit.

 

Imatge principal, els membres del partit a Alacant / Cs Alicante Ciudad