Ciutadans ha tornat a ficar els peus a la galleda amb, segons ells, l'adoctrinament a les escoles catalanes. Aquesta vegada ha estat a causa d'una fotografia en què apareixen uns nens fent un llaç groc en una escola, però @malditobulo els ha desmuntat qualsevol teoria. El compte de Twitter, que desmenteix notícies que no són certes que corren per la xarxa, ha deixat els taronges en evidència.

Primer, destaca que "la fotografia no té res a veure amb l'adoctrinament polític als nens", ja que no és una escola catalana sinó una de situada a Saragossa. "L'escola ni tan sols és a Catalunya. És una escola de Saragossa". Tot i això, la pífia és encara més profunda perquè el llaç que fan els nens de l'escola aragonesa no és en suport dels presos polítics, sinó amb motiu del dia contra el càncer infantil. La publicació de Twitter l'ha fet el diputat al Congrés per Ciutadans Diego Clemente, i seguidament ha demanat el vot per a la cap de llista de la seva candidatura, Inés Arrimadas

Aquesta no és la primera vegada que Cs fica la pota en aquest aspecte, ja que no fa gaire el seu líder, Albert Rivera, va anar al Congrés dels Diputats amb la foto de l'interior d'un llibre per demostrar "l'adoctrinament independentista" dels nens a l'escola catalana; va resultar, però, que no es tractava de cap llibre de text que es fes servir a les escoles de Catalunya, sinó d'una pàgina de la Súper Enciclopèdia, editada els anys 2001 i 2002 pel Club Súper 3 de TV3.