Setmana moguda per Cristina Cifuentes. Després de dimitir com a presidenta de la Comunitat de Madrid fa dues setmanes, de renunciar a l'acta de diputada aquest dimarts i abandonar la política, i de demanar la reincorporació al seu lloc de feina a la Universitat Complutense de Madrid (UCM), ara l'expresidenta madrilenya haurà de retre comptes amb la justícia pel màster el proper 26 de juny, quan ha estat citada per la jutge per presumpta falsificació d'un document públic i suborn pel màster, segons ha avançat La Vanguardia.

Aquesta és una citació que fa en el marc de la investigació pel cas del màster fraudulent que, juntament amb la publicació d'un vídeo on apareixia robant cremes, va forçar la seva dimissió. Cifuentes ha deixat també la direcció del partit i el seu escó a l'Assemblea de Madrid i s'ha reincorporat com a funcionària a la Universitat Complutense de Madrid.

En aquest cas ja hi ha quatre imputats a banda de Cifuentes: la treballadora que hauria falsificat les notes, dues professores i el director de l'Institut on va cursar el màster.