Queden pocs dies perquè es compleixi un any de la detenció de nou CDR per part de la Guàrdia Civil en el marc de l'Operació Judes. És per aquest motiu que el grup de suport als activistes encausats ha anunciat aquest dilluns via Twitter que ja tenen "algunes coses preparades" per aquest primer aniversari.

Concretament, han informat que estan preparant un acte per al pròxim 26 de setembre "si tot va bé". "Tenim una gran sorpresa, guarda't el dia", han instat. Així doncs, l'acte se celebraria tres dies després que fes un any exacte de les detencions.

Tot i que actualment ja no hi ha empresonats cap dels CDR detinguts el 23-S, la causa per pertinença a organització terrorista, fabricació i tinença d'explosius i conspiració per causar estralls continua oberta a l'Audiència Nacional. I, a més, continua ben viva, ja que el passat mes de juny es va conèixer que el tribunal espanyol estava investigant quatre CDR més per aquesta causa, els quals van ser cridats a declarar i posats en llibertat amb càrrecs​.