Després que la Guàrdia Civil hagi requisat aquests darrers dies milers de cartells i fulletons del referèndum, i després que diversos pobles i ciutats de Catalunya hagin empaperat el carrer fins i tot en presència de la policia amb cartells de l'1-O, avui Barcelona s'ha llevat plena de diversos cartells cridant a la votació.

Entre aquests llocs, destaca una oficina de Correus de la Gran Via de Barcelona, que s'ha llevat plena de cartells als vidres. Una enganxada que, segons ha pogut saber El Nacional, ha portat a terme el col·lectiu Moltes Mercès. El motiu? Segurament l'avís de la direcció de l'empresa la setmana passada als treballadors perquè evitin enviaments relacionats amb l'1-O.

En els cartells es pot veure un noi aguantant la papereta del referèndum i deixant clar que "tinc un vot i no em farà por usar-lo". El col·lectiu ha utilitzat cartells dissenyats per l'ilustrador Jordi Calvís i els ha enganxat a fanals, semàfors i contenidors d'una part de la Gran Via. Ha explicat a aquest diari que "ens hem aturat especialment a Correus". Moltes Mercès també ha assegurat que "farem més accions".

tinc un vot jordi roset

L'oficina de Correus, però, no ha estat l'única protagonista de la nit. La CUP ha celebrat una enganxada massiva de cartells a Fabra i Puig.

Però no només els anticapitalistes han passat la nit enganxant cartells del referèndum. La ciutadania ha ironitzat amb la importància que dona la Guàrdia Civil a la retirada dels cartells i no al crim ni al terrorisme.