La Guàrdia Civil ha requisat material electoral per a l'1-O a la localitat vallesana de Montcada i Reixac. En total, hauria requisat 1,3 milions de cartells, díptics i fulletons. Entre ells hi ha 700.000 fulletons informatius promovent el 'sí' a la independència de Catalunya, uns 130.000 cartells “més petits” també favorables a la secessió, uns 370.000 díptics amb el logotip de la Generalitat de Catalunya –que correspondrien a la campanya oficial del referèndum–, y uns altres 138.000 cartells amb el logotip de la CUP y el lema "Sí, per fer-los fora". 

Aquesta acció s'ha fet després que el cos policial intervingués aquest dissabte en una empresa de Sant Adrià de Besòs diverses planxes per imprimir cartells institucionals de suport al referèndum suspès pel Tribunal Constitucional, així com una altra per fer cartells pel 'sí' a la consulta.

Totes aquestes actuacions responen a l'ordre enviada per la Fiscalia de Catalunya a les forces i cossos de seguretat per evitar la consulta. Divendres passat la Guàrdia Civil va intervenir prop de 100.000 cartells de publicitat del referèndum en una nau industrial al barri barceloní del Poblenou. Aquests cartells, petits, reproduïen la publicitat que la Generalitat va impulsar després de convocar el referèndum d'independència de l'1 d'octubre, que inclou la fotografia d'una bifurcació d'una línia fèrria amb la pregunta "Vas néixer per decidir, hi renunciaràs?".