L’expresidenta del grup municipal de Ciutadans a Barcelona en l’anterior mandat, Carina Mejías, va quedar fora de les llistes de les eleccions municipals per l’operació Valls —conclosa amb un fiasco— i va quedar amb la porta als nassos en les eleccions al Congrés dels Diputats, ja que anava de número cinc a la llista de Barcelona i, malgrat les expectatives, els d’Albert Rivera només van aconseguir quatre escons.

Ara però, la renúncia de Toni Roldán li ha tornat a obrir les portes del Congrés, ja que serà l’encarregada de substituir-lo com a diputada, tal i com ha comunicat, via Twitter, el mateix president del partit, Albert Rivera.

Després de donar les “gràcies” a Toni Roldán “pel teu treball aquests quatre anys”, Rivera ha nomenat el seus substituts en els diversos càrrecs que ocupava. Així, el controvertit Marcos de Quinto entrarà a l’executiva del partit, Edmundo Bal serà el nou portaveu i Mejías ocuparà el seu escó com a diputada. Tots tres recanvis suposen un reforç de la línia dura del partit.