La xarxa bull a causa de la notícia sobre els correus privats que revelen l'odi de jutges espanyols als independentistes, i l'advocat Gonzalo Boye, un usuari habitual de Twitter, també hi ha volgut dir la seva. 

El magistrat considera que "seria interessant" identificar qui són els jutges de la Sala Segona del Suprem que van intercanviar duríssims missatges les setmanes prèvies i posteriors a l'1 d'octubre en què expressen odi i animadversió cap als independentistes catalans i anomenen "colpistes" o comparen amb els nazis els promotors del referèndum d'autodeterminació, els presos polítics catalans i els exiliats. 

Segons Boye, el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) els hauria d'identificar perquè "l'anonimat pot afectar el dret a tenir un jutge imparcial, un procés adequat i el dret de defensa". L'advocat assegura que "tenim dret a saber qui són els que jutgen fets que es poden veure afectats per aquestes opinions".

En la mateixa línia, Boye s'ha preguntat què passaria "si entre els jutges que opinen així n'hi hagués algun que està investigant temes relacionats amb els fets del 20-S, l'1-O i les obres de Sixena".