La moció de censura ha estat un autèntic cop per al PP i un alenada d'aire per al PSOE, que ha tornat al govern espanyol per sorpresa després de set anys en l'oposició. Alegries i tristeses que es poden recollir per la via dels fets o, per què no, amb cançons. Aquesta és la curiosa idea impulsada per BuzzFeed, que ha inventat una banda sonora per als polítics espanyols.

Les cançons pretenen recollir una descripció de la situació en la qual es troben els polítics espanyols. "Bueno Que Me Voy" per a Rajoy; "Soy el presidente" o "Mas Guapote" pel president Sánchez; fins a tres versions titulades "Españoles" per a Rivera; "Hablar de mi" dedicada a Pablo Iglesias, entre moltes altres.

A més d'aquests líders, apareixen també l'exvicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría o l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes. En tots els casos, si es llegeixen les cançons seguides, ràpidament tot pren sentit.

Vegeu l'exemple de les cançons triades per a Soraya Sáenz de Santamaría, que construeix la següent frase: "Un poquito hasta los cojones de ti, Marianito. Vaya marrón. Y tu te vas al bar, colega, ¿te parece normal el bolso en tu sitio?". El cas d'Albert Rivera també és memorable. Les seves cançons revelen la següent frase: "Españoles, sólo veo españoles. ¿Qué es eso? Cristales. No. Españoles. Me cago en todo. Sangrando estoy, sangre española".