La fe d'Isabel Díaz Ayuso en l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida és total i absoluta, fins i tot enmig de l'escàndol per les comissions milionàries que es van emportar els empresaris Alberto Luceño i Luis Medina en la compra de material sanitari defectuós. Tot i que tots els ulls estan fixats en l'alcalde, que té una versió dels fets amb algunes llacunes importants, la presidenta madrilenya confia cegament en l'alcalde, fins al punt que "posaria la mà al foc", pel seu company de partit i amic. Així ha respost Ayuso a una pregunta de la líder de l'oposició a Madrid, Mónica García (Más Madrid), en el ple de l'Assemblea regional. Aquesta li ha retret "haver estat ocupada avalant governs de la ultradreta", en referència a la presència d'Ayuso en la investidura del govern de Castella i Lleó on conviuen PP i Vox, fet que no li ha permès tenir temps "de posicionar-se" en l'estafa dels dos empresaris a l'ajuntament de la capital. Per això, li ha llençat tres preguntes molt concretes: "Posaria la mà al foc pel senyor Almeida?, condemna l'estafa dels comissionistes?, vostè embargaria els Ferraris?"

Per a García, "el més greu no són només els comissionistes sinó el panorama en què comissionistes, germans, cosins, pocavergonyes i granules es mouen com a peixos a l'aigua". "A això se'n diu 'comissiocràcia' i a la 'comissiocràcia' el risc es mesura en la quantitat de selfies que et pots fer amb un dirigent popular, els dies que te'n pots anar de caça o jugar a golf amb alguns d'aquests selectes patriotes", ha retret.

Ayuso es defensa amb la bandera de la llibertat 

Ayuso no només ha defensat Almeida, sinó que ha aprofitat la intervenció per ridiculitzar García, recordant-li que un dia ja li va avançar que se la trobaria a missa i que el temps li ha acabat la raó, perquè la dirigent de Más Madrid "ha estat mostrant el seu costat més conservador". "Va defensar fins i tot el Papa per criticar-me a mi. Va voler tancar els bars i l'hostaleria de Madrid i encara s'atreveix a dir-me que això és el que la gent volia que fes. Sí, es diu Madrid i es diu llibertat i mentre es compleixi la llei, la gent a Madrid pot fer el que consideri i no el que vostè dicti". 

Així, la presidenta madrilenya ha assegurat que García "es pensa que el seu món serà el món de tots, que la seva llei és la llei de tothom". La líder popular ha defensat que Madrid "no és el lloc dels pocavergonyes, borratxos, homòfobs, que vostè descriu sempre" sinó que és "un territori obert, universal, divertit, mestís, de contrastos". "A Madrid la gent ve a arriscar-se, a emprendre, i ho fan moltíssims immigrants que ho fugen de les dictadures i governs que vostès imposen. Homosexuals i transsexuals que fugen de l'assetjament en societat més petites. Aquí a Madrid es ve a contractar i ser contractat, a hipotecar, a llogar, a obrir negocis, a emprendre... i aquest és el risc", ha justificat davant l'estafa.