La dreta i l'esquerra van de la mà quan es tracta de promocionar-se i convertir el seu perfil polític en una icona. Això és el que perseguia la ministra d'Igualtat de Podemos, Irene Montero, protagonitzant la portada del mes de setembre de la revista de moda Vanity Fair. Ara, ha fet el mateix la presidenta de la Comunitat de Madrid amb el PP, Isabel Díaz Ayuso. L'entrevista completa encara ha de sortir però la revista ja ha avançat la imatge on surt en portada amb un vestit de la firma Alexander McQueen de color vermell i taronja.

No només vesteix de McQueen, sinó també altres conjunts que es recullen en un vídeo on es percep clarament que es troba còmoda davant d'una càmera. El perfil que donen d'Ayuso és comprable al d'una heroïna i titulen: "Ayuso contra tot i contra tothom". El que més destaquen d'ella és que és una dona molt crítica i si alguna cosa creu que no està bé, "ho diu".

A Madrid la veuen com l'autèntica revelació de la política actual, la revista ho admet, i consideren que les seves declaracions "no deixen indiferent a ningú". L'autèntic creador del personatge Ayuso és Miguel Ángel Rodríguez, el seu cap de Gabinet i un home fort del PP que va dirigir durant l'època daurada de José María Aznar tota la seva comunicació. En l'aspecte personal, també confirma que és una dona soltera i "independent" que li agradaria tenir fills però ara "no pot". 

La política es mediatitza cada vegada més. I els polítics es deixen estimar. Montero, el setembre va rebre crítiques per la portada. Ayuso, ara, les vol evitar. Mentre li fan fotografies pregunta als experts: "Què faig? Em sento una mica Paco Martínez Soria". I adverteix als periodistes de la publicació: "Quan es publiqui aquesta entrevista potser estem amb els contagis disparats, en plena tercera onada. No perdem el punt seriós de 'Em preocupa el que està passant', perquè no me'n passen ni una. L'altre dia vaig anar a fer una cervesa a sota de casa i mare meva la que em va caure!". L'entrevista és del passat mes de novembre. I més que fer preguntes, donen lloances.