Quina Ayuso ets avui? Aquesta pregunta es fa en la descripció d'una bossa de mà de tela, que es ven a la botiga Ayushop on s'ofereixen productes de merchandising, amb frases o el rostre de la popular presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. En el cas específic de la bossa de mà, en la descripció es fa aquesta pregunta els compradors alhora que apareixen sis rostres de la mandatària cada un amb una expressió diferent acord el seu estat d'ànim. "Identifica't amb l'Ayuso que més et representa en aquest moment. El seu catàleg d'expressions ja forma part de la seva marca personal. Hi ha una per a cada situació", s'explica en la descripció del producte. 

Segons s'explica en l'apartat de qui som, darrere d'aquest projecte s'hi troben Pablo, futur farmacèutic, i Fernando, enginyer, que són "dos amics madrilenys, amants de la llibertat, admiradors d'Isabel Díaz Ayuso, conscienciats del que significa el 4 de maig", dia en què en aquesta comunitat se celebraran eleccions autonòmiques anticipades.

bossa de ma  ayuso / AyushopLa bossa de mà que es ven amb les diferents cares de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso / Ayushop

Productes esgotats

Actualment, aquesta botiga on-line ven els seus productes a un preu reduït perquè es troba en la setmana de prevenda del 7 al 12 d'abril. Només dos dies després que inicies aquesta campanya, diversos productes ja es troben exhaurits com la bossa de mà amb els diversos rostres de la candidata del PP a la presidència de Madrid o una altra en la qual es veu un esbós de la cara de la candidata.

Un altre dels productes exhaurits és una samarreta en la qual hi ha brodat la mítica frase ja de la presidenta "Socialisme i llibertat", que és el lema de la campanya electoral de la popular, que assegura, sense proves, que un govern d'esquerres comportaria una retallada de llibertats dels ciutadans. 

comunismo y libertad camiseta Ayushop / AyushopJersei amb el lema de campanya electoral d'Ayuso: "Socialisme o llibertat" / Ayushop

També es venen samarretes que diverses paraules, ordenades com si fossin un cor, configuren la frase "A Madrid es ve perquè et deixin en pau", una altre de les mítiques frases de la presidenta per defensar les suposades llibertats econòmiques i individuals que es viuen en aquesta comunitat a diferència d'altres indrets del territori espanyol. 

"Sabem que no hi ha ningú millor que tu mateix per decidir el que et convé. I si parlem de roba, també. Benvingut a AYUSHOP. Quan ens ho pregunten, responem que hem creat roba per a persones conscienciades, mobilitzades i molt chic. O sigui, per a tu, que entens el que està en joc el 4 de maig, que et notes activat perquè parles d'Ayuso amb tothom, i de nou per a tu, perquè ets molt chic ... I ho seràs encara més amb la nostra roba posada!", s'assegura només obrir la web d'aquesta botiga on-line, en la qual es venen samarretes, polo, jerseis i bosses de mà.

 

Imatge principal: Una samarreta de la botiga Ayushop en la qual es veu el rostre de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso / Ayushop