“No comentaré una decisió tan personal”. D’aquesta manera ha reaccionat la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, a la vaga de fam iniciada pels presos polítics Jordi Sànchez i Jordi Turull a Lledoners. No obstant això, a continuació i responent a la mateixa pregunta, la dirigent unionista ha defensat que els dirigents polítics “no poden tenir privilegis”.

En una atenció als mitjans durant una visita a Premià de Mar aquest dissabte, la cap de l’oposició ha assegurat que “els polítics s’han d’enfrontar a la justícia com els ciutadans del carrer”. En aquest sentit, ha advertit que “no poden tenir privilegis” ni estar “per sobre” de la resta. Ha reivindicat que el seu partit ha liderat la batalla per l’eliminació de privilegis, com els aforaments o els indults.

De la mateixa manera ha contestat a la fotografia dels presos de Lledoners distribuïda per Òmnium Cultural. S’ha preguntat si la resta de presos també tenen dret a fer arribar aquestes imatges al seu entorn. I ha insistit: “El que volem és que els polítics tinguin el mateix tracte que qualsevol altre ciutadà”.