La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas ha refermat la tesi del president del seu partit Albert Rivera que, fa uns dies, titllava de ‘comandos’ els Comitès de Defensa de la República (CDR). En una entrevista a ‘El Matí’ de Catalunya Ràdio ha dit que quan parla de ‘comando’ es refereix a “l’activitat de caire violent que fan els CDR amb l’objectiu de fer pressió per aconseguir un objectiu polític, que en aquest cas, és la independència”.

Per a la portaveu de Ciutadans tot és violència, des de “l’escarni” a un habitatge privat fins a un tall de carreteres passant per la crema de contenidors o l’atac amb pedres a la seu de Catalunya Ràdio. També ha reivindicat que els partits haurien de fer “un esforç per intentar condemnar la violència” que segons ella, exerceixen els CDR.

Sobre si aquestes accions són terrorisme, en referència la detenció sota aquest premissa de la membre dels CDR Tamara Carrasco, Arrimades ha dit que ho deixa “en mans del jutge”

Inés Arrimadas ha afirmat amb contundència que a Catalunya hi ha “violència” i “conflicte social” i que els polítics “hem de rebaixar la tensió”.