La seva estripada del carnet de Ciutadans va ser sonada, però ara Arrimadas ha decidit recuperar-lo. Parlem de l'eurodiputat Javier Nart, que malgrat trencar el carnet del partit dels taronges el 2019, ha decidit intervenir en els darrers actes de la campanya de les autonòmiques de Madrid.

Nart, eurodiputat pels taronges dels taronges des de 2014, va decidir abandonar l'executiva de Ciutadans el juny de 2019. Un posicionament que va adoptar en desacord amb l'estratègia liderada per Rivera de no negociar la investidura del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, com a president del govern espanyol. No va ser l'únic, entre altres, el portaveu econòmic i diputat al Congrés, Toni Roldán, va deixar el partit i el seu escó a la cambra.

Mesos després, al setembre, va comunicar a la direcció del partit que havia decidit deixar de "mantenir la seva condició d'afiliat". Això va causar molta incomoditat dins el partit, ja que va mantenir la seva acta d'eurodiputat, que a dia d'avui encara manté. Amb tot, Nart es va comprometre a "continuar defensant els interessos dels espanyols i del programa electoral de Ciutadans a les eleccions europees de maig de 2019"

En aquest sentit, Rivera va dir que la posició de Nart  "no era ètica", i suposava un incompliment del compromís que assumeixen per escrit tots els candidats de Cs, per la qual cosa la sortida del partit havia d'implicar renunciar també a l'escó. 

Malgrat això, Arrimadas ha decidit rehabilitar-lo per donar un cop d'efecte pel final de la campanya del 4-M a Madrid. Segons recull Voz Populi, l'eurodiputat va reaparèixer ahir per sorpresa en l'acte de Ciutadans districte de Chamberí, amb diversos dels eurodiputats taronges a Estrasburg, i avui ha estat a Hortaleza com a teloner de Begoña Villacís.

Una reaparició que la mateixa Arrimadas li ha agraït a través de Twitter. "Vibrant i meravellós l'acte que hem compartit avui a la Plaça de Chamberí de Madrid. Gràcies a tots, i molt especialment als meus estimats Jordi Canyas; Maite Pagaza; Javier Nart i Edmundo Bal. Aquest 4 de maig triomfarà la convivència", ha tuitat la líder taronja.

TUIT Ines Arrimadas Javier Nart

 

 

Imatge principal, Nart i Jordi Canyas amb militars de Ciutadanos Leganés durant el míting a Chamberí / Twitter