L'ANC ha concretat finalment quines són les mobilitzacions convocades per a aquest divendres pel trasllat dels presos polítics a Madrid. Després que s'hagi acabat de confirmar que el trasllat serà aquest divendres, l'entitat ha convocat concentracions des de primera hora del matí als centres penitenciaris on estan internats els presos i també al llarg del recorregut entre aquests i la presó de Brians 2, on seran agrupats tots nou abans d'anar cap a Madrid. 

A les cinc del matí hi ha una convocatòria "al llarg del trajecte de Puig de les Basses a Brians 2", on hi ha Dolors Bassa, i a les sis dues més "al llarg del trajecte de Lledoners i Mas d'Enric a Brians 2", on hi ha els presos homes i Carme Forcadell. També s'ha convocat a partir de les 7 del matí "al llarg del trajecte de Brians 2 a Soto del Real".

Es demana que els concentrats hi vagin amb pancartes i estelades i que no s'obstaculitzi el pas de vehicles.

WhatsApp Image 2019 01 31 at 16.33.44

També s'han convocat concentracions a la tarda a les capitals de comarca. A Barcelona, la convocatòria és a les 19 h a Jardinets de Gràcia.

Òmnium també ha fet una crida a sumar-se a les mobilitzacions organitzades pel trasllat.

A més, a partir de dilluns, l'ANC ha convocat, tal com va avançar El Nacionalconcentracions permanents a la Plaça Sant Jaume​ que s'haurien d'allargar durant el judici. L'acció es durà a terme cada dia de nou del matí a nou del vespre i s'organitzarà en tres torns entre les diferents territorials del Barcelonès.