Àngels Chacón s'ha acomiadat dels treballadors de la conselleria d'Empresa amb una carta difosa aquest dijous, després que el president de la Generalitat, Quim Torra, l'hagi cessat juntament amb Miquel Buch i Mariàngela Vilallonga​.

"En el dia d'avui el president de la Generalitat m'ha comunicat la decisió de cessar-me del meu càrrec. No és, doncs, el comiat que hauria desitjat", ha reconegut Chacón tot afegint que "a hores d'ara tots sou conscients de les circumstàncies que han portat el president a prendre aquesta decisió", fent referència que ella va ser l'única consellera que es va quedar al PDeCAT.

"És dolorós que aquesta etapa, que crec que ha estat profitosa per tota la feina que hem pogut fer, s'acabi d'una forma tan abrupta i en un moment on el final de la legislatura es veu tan a prop", ha lamentat.

Tanmateix, Chacón ha volgut no afegir més retrets en el seu comiat i ha demanat al Departament que continuï treballant "amb el mateix talent i compromís per culminar tot el que tenim en marxa". "Per a mi ha estat un honor ser la primera dona Consellera d’Empresa i Coneixement del Govern", ha conclòs.

Aquesta mateixa tarda, l'exeurodiputat Ramon Tremosa prendrà possessió de càrrec i serà el nou conseller.