L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) considera que la renúncia de Carles Puigdemont a la investidura "no era el que milers de catalans esperaven" i "deplora l'espectacle de les últimes setmanes entre els partits", segons s'assegura en un comunicat on es donen més detalls de la manifestació convocada per a l'11 de març.

El text del comunicat assenyala que l'ANC convoca a una manifestació multitudinària "per exigir que el nou Govern obeeixi el mandat de l’1 d’octubre i posi en marxa la Llei de transitorietat i les institucions de la República". "Mantenim la mateixa posició des del 31 d'octubre: cal restituir el Govern legítim i fer valdre la declaració d'independència. Per això l’ANC considera que la renúncia de Carles Puigdemont a la investidura no era el que milers de catalans esperaven, i també deplora l’espectacle de les últimes setmanes entre els partits. Malgrat tot, l'ANC es mantindrà sempre fidel a tota acció política que faci avançar la República", conclou.

Així mateix explica que la manifestació de l’11 de març començarà al passeig de Colom a les 17.00 h i acabarà davant el Parc de la Ciutadella amb un acte polític on s’exigirà als representants polítics "que compleixin allò que van prometre a les eleccions del 21 de desembre: recuperar el Govern legítim i desplegar la República".
 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat