Aquesta nit han assaltat la casa de l'advocat Gonzalo Boye. Han entrat a la força i ara estan investigant què s'han emportat o "què han deixat", segons adverteix el mateix Boye. Després de confirmar ell mateix la notícia, són molts els qui han fet costat a l'advocat. Començant per dues persones a qui ha portat les seves defenses respectives: els presidents Carles Puigdemont i Quim Torra.

Puigdemont, sense escriure qui hi ha al darrere però citant-los com a "desconeguts", ha escrit: "Els molesta la feina que fan i el compromís que tenen. Coneixem aquestes pràctiques que perpetren aquests 'desconeguts'... Molts ànims a en Gonzalo i la Isabel". Isabel Elbal és advocada i parella de Boye. Per la seva banda, Torra també ha defensat Boye: "Gràcies per defensar-nos posant en risc el vostre despatx i les vostres carreres. Gràcies per seguir. Avui som nosaltres els qui estem al vostre costat pel que calgui. Abraçades".

Des de Junts per Catalunya, la regidora de l'Ajuntament de Barcelona Elsa Artadi també s'ha dirigit als dos advocats: "Una abraçada gran. Ànims davant tanta intolerància i intent d'intimidació pel magnífic treball que feu". Així doncs, relaciona aquesta entrada a la força d'uns desconeguts amb finalitats polítiques.

La diputada del Congrés Laura Borràs concreta més la correlació dels fets: "Aquests 'desconeguts' el gener també us van visitar dos dies abans de presentar la casació del MHP Quim Torra i ara ho fan a quatre dies de defensar-la. Però segur que és casualitat".

La diputada per Girona de Junts per Catalunya Gemma Geis ha donat el seu suport als advocats i considera que són "unes visites que només pretenen amenaçar però no ho aconseguiran". I conclou: "Recordo que el dia 17 hi ha la vista del judici del president Torra al Tribunal Suprem".

Des dels comuns, el diputat al Congrés Jaume Asens ha donat el seu suport a Boye i Elbal, el qual li han agraït públicament: "L'assetjament sistemàtic contra ells és un atac intolerable contra l'exercici de l'advocacia. Sense dret de defensa no hi ha estat de dret".

Ara és casa seva i el passat mes de gener va ser el seu despatx. Concretament, el de Madrid va ser objecte d'un assalt per part d'uns desconeguts. Així ho va denunciar el lletrat de Carles Puigdemont i Quim Torra a través de Twitter, i aleshores ja va avisar que si el que pretenen és intimidar-lo, "ho tenen clar".