El líder del PP català, Xavier García Albiol, ha insultat aquest diumenge el director de comunicacions internacionals del Govern, Joan Maria Piqué, a les xarxes socials. 

Joan Maria Piqué havia piulat una imatge del líder popular García Albiol visiblement emocionat, amb el text: "Quan el teu grup parlamentari cap en un taxi". La fotografia correspon al congrés que va celebrar ahir el Partit Popular per escollir el substitut de Mariano Rajoy. Concretament, la piulada fa referència al moment en què Albiol va plorar d'emoció quan va sentir les paraules del nou president del partit, Pablo Casado, adreçades als populars catalans. "No esteu sols quan us envien bales a les bústies o pinten cases o pengen ninots als ponts", al mateix temps que va demanar que s'acabin "les amenaces i els xantatges". 

"Com a membre del Govern de la Generalitat saps que ets molt, molt ximple?". Aquesta ha estat la resposta d'Albiol aquest diumenge, visiblement molest amb el text i la fotografia.

Albiol twitter

Quan ha vist les reaccions que ha provocat l'insult al director de comunicacions del Govern, Albiol ha esborrat el comentari.