Llàgrimes d'emoció del líder del PP català, Xavier García Albiol, després que el candidat a presidir el PP Pablo Casado dirigís unes paraules als populars catalans. "No esteu sols quan us envien bales a les bústies o pinten cases o pengen ninots als ponts", al mateix temps que ha demanat que s'acabin "les amenaces i els xantatges". 

Albiol emocionat efe

Foto: Efe

"No esteu sols quan us envien bales a les bústies o pinten cases o pengen ninots als ponts", al mateix temps que ha demanat que s'acabin "les amenaces i els xantatges". Casado, a més, ha promès que emprendria una "reconquesta" perquè "caigui l'engany independentista" a Catalunya, durant el seu discurs al XIX congrés del Partit Popular.

També ha assegurat que la "Tabàrnia hipotètica serà de veritat" i que la "taca de llibertats", que ha atribuït a l'unionisme, en oposició al sobiranisme, s'estendria per tot el territori, a fi que "verí" del nacionalisme acabi, i no hi hagi "més amenaces, xantatges" entre els ciutadans que no combreguen amb el procés, al seu parer.