Aquest divendres, l'Ajuntament de Premià de Dalt ha hagut de retirar el llaç groc i la pancarta que tenia penjats en favor de la llibertat dels presos polítics i en el seu lloc ha col·locat testos amb flors grogues.

El passat diumenge 24 de març, la formació de Ciutadans de Premià de Dalt va recordar en el seu compte de Twitter que al consistori de la localitat seguia penjat un llaç groc a la façana i va afegir "A què esperen per retirar-lo?". És així que, amb l'avís a la JEC de Ciutadans, el consistori ha hagut d'eliminar els motius en contra del judici al procés aquest divendres.

El 7 de març Ciutadans va denunciar davant la Junta Electoral Central (JEC) la utilització dels llaços grocs en les façanes dels edificis públics i les institucions. El partit considera que aquests elements s'han de retirar per tenir una "eleccions netes" ja que considera que "no pot ser que no es pugui distingir la seu d'ERC d'un ajuntament". És així que la JEC va ordenar posteriorment retirar llaços grocs d'edificis i institucions públiques i en les últimes setmanes s'han eliminat d'escoles públiques  i ajuntaments arreu de Catalunya i també s'ha substituït el llaç groc de la Generalitat per una pancarta de "Llibertat d'opinió i d'expressió", entre altres.