Ja sabíem que darrera del cop d'estat violent i sediciós dels terroristes lazis independentistes amants de la ratafia hi havia l'espionatge soviètic, un cosí segons del líder de Corea del Nord i la nena de “L'Exorcista” en col·laboració amb les de “El Resplendor”. Però el que no sabíem és que els maleïts catalans també van usar artilleria paranormal. Sort, però, que qui vetlla per la nostra integritat aplica la filosofia Mediamarkt i... doncs això, que els van descobrir.

Ho ha explicat avui el tinent fiscal Miguel Ángel Carballo a la sessió del dia del judici contra els Mossos Sediciosos. El senyor Carballo era la mà dreta del tinent coronel Daniel Baena, que tothom sap que no és ni ha estat mai Tácito. I, per tant, va investigar molt al trapella Trapero (el senyor Carballo). I, com que s'hi fixava molt (el senyor Carballo), va arribar a una conclusió que només està a l'abast dels elegits: “Trapero estava assessorant al Govern Puigdemont per tenir el control del territori necessari per fer la DUI, però no n'era conscient”... Trapero era el que no n'era conscient, segons Carballo. El que no ha aclarit (el senyor Carballo) és si el Govern era conscient que Trapero els assessorava o eren assessorats amb una assessoria rebuda per part seva (rebuda per part del Govern) de manera inconscient. I tampoc ha aclarit (el senyor Carballo) si el Govern era conscient de l'assessoria, però si creia que aquesta assessoria (de Trapero) era inconscient o es pensava que Trapero era conscient (el Govern) que els estava assessorant. M'explico, oi?

Però quedem-nos amb aquesta dada FO-NA-MEN-TAL segons la qual Trapero va dirigir les forces armades del cop, tot i que ell no ho sabia i no està clar si el Govern ho sabia. I si ho sabia, si sabia (el Govern) que era una assessoria conscient o inconscient.

Ara el dubte és saber com Trapero va dur a terme aquesta transmissió sensorial i paranormal del coneixement del que seria la pròpia assessoria. Si m'ho pregunta a mi, i en qualitat d'expert en el tema fruit dels màsters que he cursat referents a aquesta qüestió concreta, li diré que jo crec que només hi ha una possibilitat: la ouija telepàtica.

A través de la ouija telepàtica, Trapero enviava al Govern informació, via el magnetisme de la comunió de les ànimes, directament a cada un dels xacres dels consellers per desbloquejar-los la part de l'ànima kàrmica i, obrint la porta a la facultat de poder veure les seves vides passades, fer una sanació espiritual de purificació que equilibrava ment i esperit. Esclar, aquest alliberament de la motxilla emocional permetia, gràcies a l'augment de la freqüència de vibració, encendre la llum interior necessària per fer aflorar el canal sensorial de l'assessorament no cognoscitiu. I llavors era quan, PATAPAM!, Trapero passava la informació de l'assessorament de la cosa.

Fixi's vostè fins on pot arribar la maldat humana del colpisme, del que van ser i encara són capaços i de quines eines tan potents van dotar-se per subvertir l'ordre constitucional que ens vam donar entre tots. I totes.

Crec que amb aquesta informació coneguda avui és imprescindible repetir el judici i aplicar-los a aquella colla de facinerosos la cadena perpètua. Com a mínim. Ei, però conscientment!