On vaig dir dic (1)...

Quina plantofada a la boca! L'independentisme ha estat derrotat per la decisió del Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) que els humilia un cop més i els assenyala com uns totalitaris que pretenien celebrar al Parlament un ple colpista. Sort que el Tribunal Constitucional els va parar els peus i ara això ho ha confirmat Estrasburg.

Els indepes s'han estavellat contra la instància a la qual pretenen recórrer quan la justícia espanyola condemni els rebels i sediciosos. Calia preservar la llibertat i s'ha aconseguit gràcies a aquest prestigiós tribunal que ha acabat definitivament amb el procés.  

... després dic Dídac (1)...

A veure, sí, és cert que el Tribunal Europeu dels Drets Humans va reconèixer el juny del 2017 que el Tribunal Suprem espanyol havia vulnerat el dret a un judici equitatiu a Juan María Atutxa, expresident del Parlament Basc, i als membres de la Mesa de la Cambra Kontxi Bilbao i Gorka Knorr, que van ser condemnats per negar-se a dissoldre un grup parlamentari. Vaja, que el TEHD va dir que no havien tingut un judici just i que s'havien vulnerat els drets humans. Però aquesta decisió del TEHD és fruit d'un recurs presentat 9 anys abans. Escolti, quan han passat nou anys ja ningú recorda res i és com si no hagués passat. Per tant, oblidem-ho. I si nou anys després ho recordes és que et mou la venjança i la mala fe i no la justícia. A més, aquests del TEHD no són ningú. Quatre xitxarel·los que prenen decisions que no tenen cap valor.

On vaig dir dic (2)...

Quina hòstia l'informe de l’Eurocambra posant al fugitiu Puigdemont al seu lloc. Esclar, a Europa no volen ni veure un individu com ell, perseguit per la justícia, i han encarregat que els serveis jurídics confirmin que és un proscrit en recerca i captura que hauria d'estar processat.

... després dic Dídac (2)...

A veure, sí, aquest informe el signa Freddy Drexler, un senyor que no forma part del gabinet jurídic de l’Eurocambra... però sap perfectament on estan situats els despatxos que ocupen els seus membres. I un dia va passar-hi per davant. Dels despatxos. I va parar a prendre un cafè a la màquina que hi ha en un passadís lateral. O sigui que podem dir que pràcticament en forma part. Del gabinet.

Bé, sí, i Drexler no té la carrera de dret, ni se li coneix cap mena d'obra jurídica i només consta que té un curset de dret Comunitari... però ell s'hi fixa molt en tot. I això és molt important.

Esclar, sí, Drexler és amic del president del Partit Popular europeu, Joseph Daul... però, què passa, que la gent no pot tenir amics? No és bonic tenir amics?

Home, sí, és cert que el 2011 una treballadora del Parlament Europeu va denunciar que s'estaven produint ascensos laborals a canvi de favors sexuals i assenyalava Drexler... però mai hi ha hagut cap prova. Per tant, som davant d'una difamació fruit de l'enveja.

On vaig dir dic (3)...

Quina merda aquest informe que demana la posada en llibertat dels polítics candidats presos elegits polítics i que diuen que l'ha fet l’ONU, però que no és pas de l’ONU. Com ha de ser de l’ONU? No home, no. Això és un paperet sense cap valor que han fet en una oficina sinistra d'amics dels independentistes. I que cobren d'ells i de les ambaixades. Res, quatre dades trobades a la vikipèdia i enganxades en un full tacat d’oli de sardines de llauna. I tot, per demanar que posin en llibertat els colpistes totalitaris supremacistes que han pactat un indult amb ETA, el chavisme i l’infoK de la TV3 que adoctrina. I els paios van i diuen que són l’ONU! Però que coi han de ser de l’ONU!

... després dic Dídac (3)...

Protestem enèrgicament davant les altes instàncies de l’ONU per haver elaborat un informe oficial ple de mentides contra Espanya, la seva justícia independent i el pulcre sistema de separació de poders. I li demanem personalment al secretari general Kurt Waldheim que... perdó... es veu que des de l'any 1981 això ja no ho porta aquest senyor... Bé, doncs manifestem el nostre malestar davant de qui sigui per l'informe i demanem la recusació de dos dels membres d'aquest grup. A l'un per ser mexicà. I a l'altre per ser sud-coreà. ¿Què passa, no poden posar a fer informes gent de països normals com les Illes Caiman o Panamà? Tal i com està el món, l’ONU no té cap altra feina a fer?

I de moment en recusem dos, però no descartem recusar la resta de membres del grup de l’ONU, que no eren de l'ONU i ara ja ho són. De l'ONU. I recusarem a Kurt Waldheim... ai no, que ja no hi és... Bé, doncs recusarem l’ONU sencera. I a l’OTAN. I a la NATO. I a l’UNESCO. I a la UEFA. I a l’ADN. I al NIF. I a les ungles de Rosalia. I al TEDH. I a...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat