D'acord: és tot un Range Rover i gràcies al seu motor híbrid consumeix, en les seves versions més eficients, menys d'un litre de combustible cada 100 quilòmetres. Per estil, equipament, prestacions i estètica, és un dels millors SUV grans que existeixin, però també tingui un problema molt greu: costa 135.550 euros.

Range Rover Híbrido
Range Rover Híbrid

Diverses opcions d'acabats i motorització

I aquests 135.550 euros que demana Range Rover són el preu de la versió d'accés, que equipa un motor de 440 CV i equipa elements com les llantes d'aliatge de 21 polzades, els seients calefactables d'ajustament elèctric entapissats en pell Windsor perforada o el sistema de so Meridian. Per sobre, queden altres versions que poden arribar a desenvolupar 510 CV i disposar d'un equipament encara més complet. La versió top de gamma assoleix un preu de gairebé 210.000 euros. Totes les versions són amb tracció total.

Costa el doble que el Jaguar F-Pace Híbrid

Land Rover, igual que Jaguar, és propietat del grup indi Tata Motors des de 2008. Ambdues marques destaquen per la seva exclusivitat, però aquest Range Rover Híbrid és, sens dubte, el més luxós dels models que comercialitzen ambdues marques, A Jaguar, el vehicle comparable és el F-Pace híbrid, també amb 440 CV, però costa 73.000 euros.