Un avi de 80 anys ha guanyat l'Euromillones perquè el dia que va anar a comprar la butlleta es va deixar les ulleres a casa i, com que no veia bé la butlleta, va  jugar amb una combinació de números no utilitzava habitualment i que va resultar ser la guanyadora de la loteria.

Guanya l'Euromillones per deixar-se les ulleres a casa

Denis Fawitt és un avi de 80 anys d'Anglaterra que acostuma a jugar l'Euromillones i sempre ho feia utilitzant la mateixa combinació de números i d'estrelles. No obstant això, l'última vegada que la va anar a comprar, es va deixar les ulleres a casa i no podia veure bé els números de la butlleta i, per aquest mateix motiu, va optar per comprar un Lucky Dip que és un generador de números aleatoris de l'Euromillones d'Anglaterra.

Ganadores Euromillones / CedidaUn avi de 80 anys guanya la loteria per oblidar-se les ulleres el dia que anava a comprar la butlleta / Cedida

 

Vaig intentar escollir els números de sempre, però no podia perquè no els veia bé

"Em vaig adonar que m'havia oblidat les ulleres i vaig intentar escollir els números de sempre, però no podia perquè no els veia bé. Vaig anar a pagar la butlleta i va resultar ser una de les meves millors decisions. Quan vaig sortir del quiosc vaig tenir l'estranya sensació que guanyaria. De fet, la mateixa nit que vaig comprar la butlleta, li vaig dir a la meva dona que tenia el pressentiment que guanyaríem un premi gran", comenta Fawsitt a Metro.

Les prediccions del jubilat van resultar ser correctes i van guanyar un premi de ni més ni menys que 116.000 lliures, que són aproximadament uns 134.000 euros. "Quan vam saber que havien guanyat la loteria, ens vam quedar completament en xoc", comenta el guanyador de la loteria. Tant ell com la seva dona expliquen que estan molt contents, ja que no s'han de preocupar tant pels diners.

Euromillones Inglaterra / CedidaDenis Fawsitt guanya 134.000 euros a l'Euromillones d'Anglaterra / Cedida

Premi de 134.000 euros

Tot i que el concurs es va realitzar el 16 de març, els fets han transcendit aquesta setmana i la notícia s'ha fet viral a Anglaterra. Fawsitt i Ann, la dona del guanyador, han aprofitat l'ocasió per explicar que, amb els 134.000 euros del premi de l'Euromillones, faran reformes tant al jardí com a l'interior de casa seva i que, quan la pandèmia del coronavirus ho permeti, es reuniran amb la família per celebrar-ho.