El sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts deixa un nou milionari a Zamora i el pot puja a 58 milions d'euros.

Combinació guanyadora de l'Euromillones

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones celebrat aquest dimarts, 13 d'abril de 2021, ha estat formada pels números 16, 20, 31, 47 i 50. Les estrelles han estat el 8 i el 2. La recaptació ha ascendit a 43.755.208,20 euros.

En el sorteig de l'Euromillones d'avui no existeixen butlletes encertants de primera categoria (cinc encerts més dues estrelles), per la qual cosa amb el pot generat en el pròxim sorteig, un únic encertant podria guanyar 58 milions d'euros.

Euromillones / RTVE Loterías y Apuestas del EstadoL'Euromillones d'aquest dimarts deixa un nou milionari a Zamora i el pot puja a 58 milions d'euros / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

Com que tampoc existeixen butlletes encertants de segona categoria (cinc encerts i una estrella) el fons de premis destinat a aquesta categoria incrementa el de la immediata inferior.

'El Millón'

La butlleta encertant d'"El Millón", amb codi MSF26355, ha estat validat a l'Administració de Loteries 3 de Toro (Zamora), situada al carrer Puerta del Mercado, 33. El seu propietari s'emporta un premi d'un milió d'euros.

Pot de 58 milions d'euros

Com que no hi ha cap encertant de primera categoria, en el proper sorteig de l'Euromillones, que se celebrarà el divendres 16 d'abril, un únic encertant de primera categoria es podria emportar un premi de ni més ni menys que 58 milions d'euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat