Més incidents a la capella ardent d'Elisabet II. Els policies que custodien les despulles de la reina a Westminster Hall han detingut un home que s'ha abalançat sobre el fèretre i ha aconseguit tocar-lo. Segons els testimonis i les imatges que han capturat el moment, l'home hauria apartat amb força una nena abans de córrer cap al taüt, encara que la transmissió en directe es va tallar durant uns moments després. Immediatament, els agents l'han reduït a terra i se l'han emportat a comissaria. Tal com han informat posteriorment les autoritats d'Scotland Yard, l'home es troba sota custòdia policial, acusat d'una ofensa sota l'Acta d'Ordre Públic. De moment, es desconeixen els motius pels quals volia apropar-se al fèretre.

 

24 hores de cua per visitar la capella ardent d'Elisabet II

L'incident va passar aquest divendres al voltant de les 10 de la nit (hora local), quan les persones que volien donat l'últim adeu a la monarca havien fet 12 hores de cua. Ara per ara, el temps d'espera és de 16 hores, tot i que en algun punt durant la capella ardent el marcador ha arribat a anunciar més de 24 hores de cua. Tant és així, que el Departament de Cultura britànic ha demanat a la població que no viatgin a Londres per fer cua, perquè està "molt a prop de la capacitat màxima". Amb tot, el rei Carles III i el príncep Guillem de Gal·les han visitat per sorpresa les persones que esperen poder entrar a Westminster Hall abans de la matinada de dilluns, quan començaran els actes del funeral de la monarca.

Incidents per la mort de la reina

A banda de l'home arrestat aquesta nit, dos joves més han estat retinguts per la policia metropolitana prop de Westminster. Un, després de passar per davant del cotxe de Carles III en patins, i que ha assegurat que no sabia què estava passant. L'altre, per exhibicionisme en la cua de la capella ardent, després de mostrar els seus genitals a dues dones.