Els comentaris masclistes i fastigosos del polític i empresari italià Silvio Berlusconi ja passen gairebé desapercebuts perquè estan a l'ordre del dia. Però en les últimes hores, el líder de Forza Italia ha superat els seus límits, prometent als jugadors del seu equip de futbol, l'AC Monza, un "autobús ple de prostitutes". Aquestes paraules de Il Cavaliere s'emmarquen en la celebració del sopar nadalenc del club i Berlusconi assegura en la mateixa gravació que s'ha fet viral que es tracta d'una motivació per als futbolistes per guanyar grans equips italians com podrien ser la Juventus o l'Inter de Milan. El Monza és actualment el 14è classificat en la lliga de futbol italiana, que es rependrà després del Mundial de Qatar. Precisament alguns dels primers partits són contra aquests equips i a Berlusconi no se li ha acudit millor manera d'animar els seus jugadors que amb aquesta proposta masclista i denigrant. 

Utilitzant el seu habitual to burleta, Berlusconi va pronunciar el següent discurs: "Hem trobat un nou entrenador (...) que és bo, simpàtic, amable i capaç d'estimular els nostres nois". Fins aquí, tot bé i res fora del que es consideraria habitual, fins que va dir: "Els he donat un estímul extra, perquè els he dit als nostres nois que han vingut que ara jugarem contra la Juventus, el Milán... si guanyeu a alguns d'aquests grans equips, us enviaré un autobús de prostitutes". En lloc d'indignar-se o recriminar-li el comentari, els futbolistes es posen a riure davant del comentari masclista del seu cap, tal com es pot veure en el vídeo que s'ha tornat viral a les xarxes socials. Berlusconi pronuncia aquestes paraules davant l'atenta mirada de la seva actual parella, la també senadora per Forza Italia, Marta Fascina, que és gairebé 50 anys més jove que aquest polèmic polític. 

Berlusconi, "carismàtic, seductor i moralment arruïnat" 

El partit de Berlusconi forma part de la coalició ultra que presideix Itàlia, cosa que ja li ha provocat més d'un mal de cap a Girogia Meloni, especialment pel que fa a la guerra d'Ucraïna. Si l'ultra assegura que donarà suport a l'OTAN i al país de Volodímir Zelenski, Berlusconi ha tret pit de les seves relacions personals amb el president rus Vladímir Putin, fins i tot quan ja havia començat la invasió. En els últims dies també s'ha sabut que la vida del polític italià es convertirà en un musical a Londres. Aquest tractarà sobre la trajectòria d'un dels líders "més carismàtics, seductors i moralment arruïnat" de tot el món en les últimes dècades, segons la productora.