Aquesta és una tapa d'aquelles que fan venir gana només de veure-la. He aprofitat una salsa bolonyesa i una ceba cruixent que tenia per a fer uns rotllets amb pasta "Brick". Aquesta pasta és molt semblant a la pasta filo, però és una mica més gruixuda i és molt cruixent. És una molt bona opció per a oferir com a tapa o aperitiu, i els podeu fer de la mida que més us agradi.

Ingredients

6 fulles de pasta brick

250 g salsa bolonyesa casolana

1/2 ceba en juliana

50 g ceba cruixent

mantega

Crema de Mòdena Borges

Preparació
1.
rotllets carn ceba pas1

Separem les fulles de pasta brick del paper.

2.
rotllets carn ceba pas3

Col·loquem en el centre una cullerada gran de bolonyesa.

3.
rotllets carn ceba pas4

Una mica de ceba crua per sobre...

4.
rotllets carn ceba pas5

... i la ceba cruixent.

5.
rotllets carn ceba pas6

Ho enrotllarem sobre si mateix procurant que els laterals quedin sempre pessigats cap a dins.

6.
rotllets carn ceba pas7

Els aneu reservant.

7.
rotllets carn ceba pas8

Ja els tenim tots.

8.
rotllets carn ceba pas9

Per fregir-los, us recomano clavar-los un escuradents... així us assegureu que no s'obriran.

9.
rotllets carn ceba pas10

En oli ben calent, els anirem fregint.

10.
rotllets carn ceba pas11

És possible que no es deixin donar la volta, per la seva constitució. Us recomano que amb una escumadora els submergiu completament.

11.
rotllets carn ceba pas12

Un cop tingui un bon coloret, els deixarem en un paper absorbent i els traurem els escuradents.

12.
rotllets carn ceba pas13

I poca cosa més... serviu-los calentons, millor.

13.
rotllets carn ceba pas14

Així són per dins, després de fer una mossegada... ummm...

14.
rotllets carn ceba pas15

També els podeu servir amb una mica de crema balsàmica de Mòdena... per allò de donar-li un toc de "cuina d'autor" al plat.

15.
rotllets carn ceba pas16

 I no queden pas secs... eh?

16.
rotllets carn ceba pas17

 Bon Profit!