Aquesta és una tapa d'aquelles que fan venir gana només de veure-la. He aprofitat una salsa bolonyesa i una ceba cruixent que tenia per a fer uns rotllets amb pasta "Brick". Aquesta pasta és molt semblant a la pasta filo, però és una mica més gruixuda i és molt cruixent. És una molt bona opció per a oferir com a tapa o aperitiu, i els podeu fer de la mida que més us agradi.
6 fulles de pasta brick
250 g salsa bolonyesa casolana
1/2 ceba en juliana
50 g ceba cruixent
mantega
Crema de Mòdena Borges
![rotllets carn ceba pas1 rotllets carn ceba pas1](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/48/62/rotllets-carn-ceba-pas1.jpeg)
Separem les fulles de pasta brick del paper.
![rotllets carn ceba pas3 rotllets carn ceba pas3](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/49/40/rotllets-carn-ceba-pas3.jpeg)
Col·loquem en el centre una cullerada gran de bolonyesa.
![rotllets carn ceba pas4 rotllets carn ceba pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/49/79/rotllets-carn-ceba-pas4.jpeg)
Una mica de ceba crua per sobre...
![rotllets carn ceba pas5 rotllets carn ceba pas5](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/50/18/rotllets-carn-ceba-pas5.jpeg)
... i la ceba cruixent.
![rotllets carn ceba pas6 rotllets carn ceba pas6](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/50/57/rotllets-carn-ceba-pas6.jpeg)
Ho enrotllarem sobre si mateix procurant que els laterals quedin sempre pessigats cap a dins.
![rotllets carn ceba pas7 rotllets carn ceba pas7](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/50/96/rotllets-carn-ceba-pas7.jpeg)
Els aneu reservant.
![rotllets carn ceba pas8 rotllets carn ceba pas8](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/51/35/rotllets-carn-ceba-pas8.jpeg)
Ja els tenim tots.
![rotllets carn ceba pas9 rotllets carn ceba pas9](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/51/74/rotllets-carn-ceba-pas9.jpeg)
Per fregir-los, us recomano clavar-los un escuradents... així us assegureu que no s'obriran.
![rotllets carn ceba pas10 rotllets carn ceba pas10](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/52/13/rotllets-carn-ceba-pas10.jpeg)
En oli ben calent, els anirem fregint.
![rotllets carn ceba pas11 rotllets carn ceba pas11](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/52/52/rotllets-carn-ceba-pas11.jpeg)
És possible que no es deixin donar la volta, per la seva constitució. Us recomano que amb una escumadora els submergiu completament.
![rotllets carn ceba pas12 rotllets carn ceba pas12](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/52/91/rotllets-carn-ceba-pas12.jpeg)
Un cop tingui un bon coloret, els deixarem en un paper absorbent i els traurem els escuradents.
![rotllets carn ceba pas13 rotllets carn ceba pas13](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/53/30/rotllets-carn-ceba-pas13.jpeg)
I poca cosa més... serviu-los calentons, millor.
![rotllets carn ceba pas14 rotllets carn ceba pas14](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/53/69/rotllets-carn-ceba-pas14.jpeg)
Així són per dins, després de fer una mossegada... ummm...
![rotllets carn ceba pas15 rotllets carn ceba pas15](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/54/08/rotllets-carn-ceba-pas15.jpeg)
També els podeu servir amb una mica de crema balsàmica de Mòdena... per allò de donar-li un toc de "cuina d'autor" al plat.
![rotllets carn ceba pas16 rotllets carn ceba pas16](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/54/47/rotllets-carn-ceba-pas16.jpeg)
I no queden pas secs... eh?
![rotllets carn ceba pas17 rotllets carn ceba pas17](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/36/64/54/86/rotllets-carn-ceba-pas17.jpeg)
Bon Profit!