• Gonzalo Boye​
  • ANC​
  • Infermera catalanòfoba​
  • Temps Catalunya​​
  • Mona Pasqua​
  • Setmana Santa 2023​
  • Calendari lunar abril 2023​
  • Calendari laboral Catalunya 2024​
  • Sant Jordi 2023​​
  • Eleccions municipals 2023​​​​
  • Renta 2023​​
  • Eleccions Andorra 2023​​​
  • MotoGP Argentina 2023​​​
  • F1 GP Austràlia 2023​​​​
  • Loteria Nacional​
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Vedella

alberginia farcida salsa bolonyesa ceps pernil pas000
Albergínia farcida de salsa bolonyesa, ceps i pernil Albert Vilas
rotllets carn ceba pas000
Rotllets de carn i ceba Albert Vilas
pure fricando cuetes descamarla pas000
Puré de fricandó amb cuetes d'escamarlà Albert Vilas
mini hamburgueses poma al forn cruixent parmesa pas000
Minihamburgueses amb poma al forn i cruixent de parmesà Albert Vilas
salsa bolonyesa pas000
Salsa bolonyesa Albert Vilas
wok gambes vedella al curri pas000
Wok de gambes i vedella al curri Albert Vilas
tripa cap pota callos pas000
Tripa amb cap-i-pota (callos) Albert Vilas
wok estofat vedella pebrot xampinyons pas000
Wok estofat de vedella amb pebrot i xampinyons Albert Vilas
llenties xorico pas000
Llenties amb xoriço Albert Vilas
wok vedella salsa dostres pas000
Wok de vedella amb salsa d'ostres Albert Vilas
turnedo vedella salsa pebre pas000
Turnedó de vedella amb salsa de pebre Albert Vilas
tomaquets farcits carn pas000
Tomàquets farcits de carn Albert Vilas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
Amb la col·laboració de: