• Tagesspiegel​
  • Kings League​
  • Restriccions aigua​
  • Intel·ligència artificial​
  • Temps Catalunya​​​​​​
  • Setmana Santa 2023​
  • Sant Jordi 2023​
  • Eleccions municipals 2023​​​
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Pèsols

Papillota de lluç | Vídeo pas a pas Òscar Manresa
Llenguado farcit amb salsa de gambes i brots de pèsol negre Albert Vilas
Tallarins amb shiitake Albert Vilas
Germinats de pèsols negres Albert Vilas
Pèsols negres amb rosta i col confitada Albert Vilas
Pèsols amb xai Albert Vilas
Galeres fregides amb fesols cuits Albert Vilas
Arròs negre amb sípia i escopinyes Albert Vilas
Pèsols i faves ofegats Albert Vilas
Remenat de botifarra amb rossinyols i xampinyons Albert Vilas
Pèsols negres estofats amb coll de be Albert Vilas
Pèsols amb mandonguilles Albert Vilas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
Amb la col·laboració de: