Tens ganes de cuinar i busques un menú batch cooking d'octubre setmanal? Aquí trobaràs totes les receptes de batch cooking que hem publicat durant el mes, amb les receptes en vídeo, la llista de la compra amb tots els ingredients que necessites anar a comprar al mercat i els diferents PDF. Aprofita una tarda de diumenge per preparar tots els plats de la setmana i així anar més tranquil o tranquil·la durant el teu dia a dia. Les receptes estan explicades per la mateixa Ada Parellada i són d'allò més senzilles, variades i divertides. 

No tindreu excuses per no menjar bé aquest mes, Ada Parellada

cuinar unsplash
Cuinar / Foto: Unsplash

Receptes de batch cooking amb Ada Parellada

Cada setmana, la nostra xef i cuinera del restaurant Semproniana Ada Parellada, proposarà un menú de batch cooking diferent amb productes de temporada per donar-nos idees per cuinar plats variats cada dia mantenint una dieta sana i equilibrada. Cada setmana, els protagonistes seran aliments diferents, adaptant-se a cada temporada i necessitat. A continuació, trobareu els diferents menús de batch cooking d'octubre que l'Ada Parellada ha fet per a tots nosaltres. Us hi animeu?

🍄 Menú de batch cooking del 10 al 16 d'octubre: Bolets i vitamines!

🍄Menú de batch cooking del 17 al 23 d'octubre: Moltes verdures!

🍄 Menú de batch cooking del 24 al 30 d'octubre: Molt de color!

 

Dieta Nature
Diferents productes de temporada / Foto: Unsplash

Ingredients per al batch cooking d'octubre

Aquest octubre ens ha deixat nombrosos productes i aliments de temporada molt bons i importants per al nostre organisme. Tenim els espinacs, la carabassa, la pastanaga... aliments que hem vist en el primer batch cooking de l'Ada Parellada. Amb aquesta nova temporada encetem la tardor, un mes amb una gran varietat de fruites i verdures que agraden a grans i petits: el moniato, les castanyes i els bolets, entre d'altres. Cada mes, els menús de batch cooking s'adaptaran als aliments més propicis segons la temporada, per donar-li el màxim profit als productes que podem trobar al mercat

cuinar unsplash
Cuinar / Foto: Unsplash

Què és el batch cooking?

En els últims anys s'ha posat de moda entre els nutricionistes i cuiners un nou concepte: el batch cooking. Però, què és el batch cooking exactament? Batch cooking significa "cuinar per lots", és a dir, planificar el nostre menú setmanal preparant tots els menjars que necessites per a la setmana en un únic dia. D'aquesta manera, s'optimitzen al màxim els recursos i els aliments. Entre molts beneficis, el principal és que ens permet reduir el temps que passem a la cuina i organitzar la nostra alimentació i la de casa, una realitat que ajuda a millorar la nostra dieta de forma qualitativa. A més, aquesta forma d'organitzar-nos a l'hora de cuinar ens allunya dels ultraprocessats. Això, per descomptat, també suposa un benefici per al medi ambient, ja que malgastem menys aliments i estalviem més energia.