Fer-se la carmanyola és, molt probablement, una de les coses que més mandra genera, però que més necessària és. Si aconsegueixes superar la ganduleria i aixecar-te del sofà, pots aprofitar el diumenge per cuinar totes les carmanyoles de la setmana. D'aquesta manera, consumiràs un producte de qualitat i no hauràs de gastar-te diners cada dia. Després, a finals de mes, el teu estómac i la teva butxaca t'ho agrairan. Per aquest motiu, des de La Gourmeteria et portem cada diumenge 5 idees per fer-te el tàper de dilluns a divendres.

El menú setmanal de carmanyola

Aquí tens els menús setmanals de tàper de dilluns a divendres:

Dilluns: Tajine de xai amb ceba

Comencem la setmana amb aquest tajine de xai amb ceba i bunyols de bacallà. Poc menys d'una horeta d'elaboració d'un plat molt saborós i sorprenent.

🥩 Recepta de tajine de xai amb ceba
 

Dimarts: Xampinyons amb dàtils

Per a dimarts, una recepta on no trobaràs a faltar la carn, ja que la textura del dàtil ja és prou carnosa en boca. La combinació d'ingredients fa que aquest sigui un plat a considerar si voleu quedar bé: és econòmic, senzill de cuinar i el pots deixar preparat amb antelació. I està boníssim!

🍄 Recepta de xampinyons amb dàtils
 

Dimecres: Pèsols negres estofats amb coll de be

Un plat d'elaboració pròpia del xef de La Gourmeteria que esperem que t'agradi. Aquest llegum és un autèntic luxe que no pots deixar de tastar. I recorda, si trobes pèsols negres no dubtis a comprar-los. Bon profit!

🍴 Recepta de pèsols negres estofats amb coll de be
 

Dijous: Patates d'Olot

No cal dir que és un plat contundent i no es pot abusar en quantitat, ja que atipa molt. El farciment es pot fer més o menys sòlid. Pots optar per fer el farciment sense triturar o, també, triturat, ja que li aporta a aquestes patates un toc més fi al paladar. D'aquesta manera la pasta queda similar a la dels canelons.

🥔 Recepta de patates d'Olot
 

Divendres: Mandonguilles amb sípia i pèsols

Podem parlar de la sípia amb pèsols i pèsols amb mandonguilles. Però i tot junt com queda el resultat? Formidable. No compris les mandonguilles ja fetes, si no és en un lloc de plena confiança. La carn picada s'oxida molt ràpidament. Com sempre recomanem, aquest és un bon plat per fer una gran quantitat i congelar-ne una part. Així, pots acabar la setmana d'aquesta gran manera, amb un senyor plat de divendres per acontentar l'estómac i afrontar encara més content el cap de setmana. A gaudir!

🍗 Recepta de mandonguilles amb sípia i pèsols
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!