Trobar un croissant a Barcelona és la tasca més senzilla del món. Entres a qualsevol supermercat o botiga de queviures i compres una bossa de croissants de tots els sabors que et puguis imaginar. Però si ens posem sibarites, per trobar un bon croissant, un d'aquells que et fa gaudir cada mossegada amb un sabor excels, aleshores convé saber en quins llocs l'hem d'anar a trobar. Avui, dia mundial del croissant, et portem els llocs on trobaràs els millors de Barcelona. 

Els millors croissants de Barcelona

Un croissant de supermercat pot ser molt bo o tenir un sabor molt exòtic que et cridi l'atenció. Però si vols assegurar-te un croissant com déu mana, has de visitar aquests obradors tradicionals. Tots ells han estat guardonats amb el premi Fava de Cacau d'enguany, una distinció que reconeix a les millors pastisseries de tot Catalunya.

Per trobar un bon croissant, un d'aquells que et fa gaudir cada mossegada amb un sabor excels, aleshores convé saber en quins llocs l'hem d'anar a trobar

Pastisseria Hofmann

La pastisseria Hofmann és una de les més singulars de Barcelona. No només per la seva inconfusible estètica als dos locals que té a Barcelona, amb el seu característic color blau cian, sinó per la qualitat dels croissants que hi tenen. Alguns de clàssics i d'altres de sabors més innovadors, però la joia de la corona de la Hofmann són els seus croissants XXL, autèntiques bombes plenes de sabor.

Pastisseria L'Atélier

Una de les senyes d'identitat de l'Atélier és la innovació constant en els productes que elaboren. I amb els croissants més clàssics, repetits arreu del món fins a l'avorriment, no podien ser menys. Els croissants de l'Atélier són uns divertits dolços en forma de con que van farcits amb cremes de diferents sabors.

Pastisseria Carrió

A la pastisseria Carrió hi trobaràs de tot i de la màxima qualitat. Premiada amb diferents guardons com el de millor panellet, millor coca de Sant Joan o millor tortell de reis, a la Carrió hi trobaràs un croissant de festuc absolutament delirant. Una autèntica festa per als sentits.

Pastisseria Bubó

A la pastisseria Bubó hi tenen els croissants de tota la vida, però elaborats amb una qualitat excepcional. El tradicional croissant sense farciment i el de xocolata són els reis de la casa. Però a més, per als més curiosos, també en tenen de massapà i de gianduja, un tipus de xocolata italiana molt especial.

Pastisseria Morreig

I de la brioixeria clàssica, saltem a la brioixeria més innovadora. A la pastisseria Morreig saben com donar-li la volta als millors dolços del país per aconseguir resultats del tot contemporanis sense renunciar als millors sabors de sempre. Però a més d'oferir elaboracions innovadores de tota mena, a la Morreig també hi tenen un racó per al croissant tradicional de la millor qualitat de sabor i textura.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!