Els germans Roca enceten un nou projecte que s'ubicarà al Castell de Sant Julià de Ramis i que pretén convertir-se en un centre cultural i gastronòmic amb diferents projectes vinculats als tres germans. És dins aquest projecte que els Roca han anunciat l'obertura d'un nou restaurant, Esperit Roca, una proposta basada en la reinterpretació de plats icònics d'El Celler de Can Roca.

El nou restaurant dels Roca

Esperit Roca serà la continuació de 'Roca Mas Marroch', espai dedicat exclusivament a esdeveniments. Esperit Roca s'ubicarà a la muntanya dels Sants Metges amb una proposta culinària singular. El restaurant oferirà el menú 6/2 (6 plats salats i 2 postres dolces) i el menú 2/6 (amb 2 plats salats i 6 postres dolces). A més també hi haurà opció de demanar plats a la carta. El restaurant obrirà portes el pròxim 16 de maig. L'espai acull, a més, un celler amb més de 80.000 ampolles de vi; l''Exposició CCR. Cuina Consciència. Recerca' i tindrà a tocar l'espai d'investigació i desenvolupament de la destil·leria Esperit Roca, on s'elaboren els destil·lats i licors de la cuina d'El Celler de Can Roca.

A més del restaurant, però, el projecte Esperit Roca comptarà amb altres focus culturals, gastronòmics i turístics per acostar al visitant l'experiència del nou projecte. Al mateix espai, a més de l'exposició CCR i l'espai de visita de la destil·leria, hi haurà una botiga on es podran crear alguns dels productes únics de Can Roca. A la part superior del castell hi haurà l'Hotel Esperit, amb una quinzena d'habitacions. Tot plegat en un castell que corona el turó dels Sants Metges, amb unes vistes privilegiades dels voltants de Sant Julià de Ramis i les comarques de Girona.

El Castell de Sant Julià de Ramis, al turó dels Sants Metges, és un espai emblemàtic amb molta història i on es creu que els romans van fundar la ciutat de Girona

Un indret únic

El Castell de Sant Julià de Ramis, al turó dels Sants Metges, és un espai emblemàtic amb molta història i on es creu que els romans van fundar la ciutat de Girona. És un indret especial per als gironins, tant pel que suposa per la història del seu territori com pel privilegi de la situació geogràfica on s'ubica. El castell té vistes en totes direccions de les immediateses de Sant Julià i compta amb un entorn natural i tranquil.

Esperit Roca és un nou projecte dels germans Roca, però no el primer que enceten després de l'èxit del restaurant principal, El Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin. A Girona tenen el Normal, tenen el projecte de destil·lats Esperit Roca (amb el mateix nom que el que engeguen ara al turó dels Sants Metges) i altres productes singulars que elaboren de manera pròpia.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!