L'octubre és un mes en què la naturalesa i també els éssers humans ens submergim en la foscor. El temps i les hores es paralitzen i l'activitat sembla aturar-se (fins i tot si no ho fa) per donar pas a l'estació del silenci. Arriben dies en què ens centrem únicament en el nostre interior, aquesta setmana alguns signes com Verge o Sagitari sentiran aquesta crida d'atendre els seus instints més bàsics.

🔮 Horòscop mensual d'octubre 2023: s'apropen canvis inesperats per als signes del zodíac

💔 Els signes del zodíac que t'acabaran trencant el cor i per què

 

El camí cap a la lluna nova portarà novetats importants que podries no percebre o reconèixer si no hi pares atenció. Podràs anar veient arribar a la teva vida alguns senyals que s'acabaran materialitzant d'una forma o d'una altra. La lluna de la Collita ha acabat, ara toca començar a sembrar per al que ha d'arribar encara. La tardor ens indica que s'apropa l'hivern a tota velocitat i els signes del zodíac ho percebran de la següent manera.

Horòscop setmanal del 2 al 8 d'octubre del 2023

Àries ♈️

Cor

No ets de pedra, Àries, i per això has d'estar preparat per reaccionar si algú et toca aquest enorme cor que tens i que pot bategar per gairebé qualsevol... que sàpiga tocar les tecles adequades.

Diners

Per guanyar diners, necessites invertir en una cosa que et faci feliç i que acabi generant els ingressos que et permetran viure lliurement amb els teus, sense dependre de ningú.

Salut

Mai no és tard per començar a practicar esport, sempre que sigui el que vols i estiguis disposat a aconseguir avançar a poc a poc. Ningú no corre una marató en 4 dies.

Taure ♉️

Enamorament

Vigila, et pots enamorar fins i tot d'un fanal passejant pel carrer, estàs disposat a canviar de vida, però això no significa que te n'hagis d'anar amb qualsevol.

Factures

Intentar guanyar més per pagar les factures implica tenir una altra feina que pot acabar sent el que et faci reflotar l'empresa i la teva família.

Exercici físic

No et quedis assegut a casa, és millor que comencis a moure't, encara que sigui complicat, a la llarga aconseguiràs el que et proposes. Un cos 10 t'espera.

Bessons ♊️

Relacions

T'agrada allunyar-te de tot el que t'envolta i ho fas amb la mirada posada en un futur que pot acabar sent especialment solitari. Si és el que et ve de gust, endavant.

Treball

Ser feliç a la feina és una premissa imprescindible per a tu, si el que vols és guanyar-te bé la vida sense sacrificar tant de la teva salut.

Ment

El cos necessita descansar, i també la teva ment ha de fer-ho, i per aconseguir-ho, serà millor que comencis des de zero meditant cada dia una mica.

Càncer ♋️

Parella

Hi ha relacions que duren per sempre i altres que es trenquen en un tres i no res. Gaudeix de cada moment tant com puguis.

Diners

Ets tot un especialista fent que els teus diners durin el màxim possible, però hi ha vegades en què no pots estirar-los més i aquesta setmana és una d'elles.

Patir les conseqüències d'un canvi

Passaran coses aquesta setmana, Càncer: vas prendre una decisió, vas fer un canvi, i ara arriben les conseqüències. Podràs gestionar-les, però has d'estar alerta.

Lleó ♌️

Relació

Tenir una relació que funcioni no és tan fàcil com sembla. Potser en el teu paper has topat de cara amb algunes dificultats inesperades, però això ens passa a tots. Has de superar-les.

Treball

Et serveixes d'una sèrie de companys de feina que t'ajuden a fer les coses millor, però no en pots dependre, has de ser prou fort per aguantar per tu sol.

Esforç

Ves amb compte amb voler donar de tu mateix més del que realment pots oferir. Al final del camí, pots tenir seriosos problemes de salut si vols fer més del que pots.

Verge ♍️

Amor

La manera d'obtenir un benefici constant i directe en la relació és intentar donar de la mateixa forma en què es rep. Si l'equilibri es trenca, pots veure't perjudicat seriosament.

Conciliació

No és fàcil conciliar i menys quan es tracta d'intentar guanyar més per mantenir la teva família, gastant poc. T'autoexigeixes tant que pots patir les conseqüències.

Salut

Podràs començar a moure't una mica més en un horari que podria acabar sent el que necessitis per guanyar la partida.

Balança ♎️

Matrimoni

T'allunyes de les relacions estables, però això no significa que hagis d'evitar un matrimoni que vols veure materialitzant-se com més aviat millor. Sembla una contradicció, però no ho és.

Finances

No sempre s'aconsegueix arribar bé a final de mes, hi ha alguns dies en què acabaràs tenint menys del que esperaves. Encara ets a temps de rectificar.

Psicologia

El fet de voler cuidar la ment és important per a tu, si vols que tot encaixi a la perfecció hauràs de mantenir la teva ment tan equilibrada com sigui possible.

Escorpió ♏️

Sentiments

Aquests dies hauràs començat a notar una onada de sentiments sense precedents que poden continuar creixent a gran velocitat. Alguna cosa has de fer amb ells.

Capricis

Vigila, Escorpió, perquè estàs gastant més del compte en capricis que realment no et serveixen per a res més que per lluir-te davant els altres.

Salut

Et cuides menys del que hauries i especialment en aquests dies en què has de posar una mica més per la teva part per aconseguir l'anhelat equilibri que persegueixes.

Sagitari ♐️

Parella

Tenir parella per no estar sol és una cosa que fas amb massa llibertat. Al final t'acabes equivocant amb una decisió que, si et descuides, et pot pesar durant tota la vida.

Comptes

Mira bé el teu compte corrent, potser acabes tenint una fuga més gran del que podries esperar o pensar en aquest moment.

Cos i ment

Alerta aquesta setmana, hi ha moltes peces que encaixaran relacionades amb la teva salut física i mental, i el mateix pot anar-te'n tot fenomenal com sortir tot fatal.

Capricorn ♑️

Amor

Ets un expert fingint amor on només hi ha interès, ves amb compte perquè aquesta setmana et pot sortir el tret per la culata en tots els sentits. Intenta ser clar.

Diners i treball

En principi els diners i la feina van de bracet, però hi ha hagut moments en la teva vida en què no ha estat així. Recordaràs les mancances, però no l'èxit.

Alimentació

Evita menjar massa fregits, tenen una gran quantitat d'oli i de greixos que no has de passar per alt, en aquests temps complicats.

Aquari ♒️

Emocions

Sents grans emocions que recorren el teu cos i et converteixen en una persona molt afortunada en poder veure com les corresponen de forma exemplar.

Bancs

No t'agraden gaire els bancs, però arriba un moment que toca torejar amb ells. Ho vulguis o no, ells tenen la paella pel mànec i tu sol pots seguir-los.

Estat físic

El cos et demanarà que estiguis sempre alerta davant d'una sèrie de novetats que poden afectar-te. Ha arribat la setmana en la qual hauràs d'estar pendent del teu cos.

Peixos ♓️

Parella

Aquestes són les circumstàncies que t'apassionen, estar amb algú que et sorprèn en tot moment i sap molt bé com fer-te feliç.

Treball

Tens ganes de canviar d'aires a la feina, un canvi de departament pot acabar sent una cosa totalment necessària i fàcil d'aconseguir per a tu aquests dies.

Salut

És l'hora que gaudeixis dels millors ingredients possibles per estar en forma. Segur que t'apassionarà conèixer que hi ha sabors o ingredients molt recomanables, i el sabor dels quals t'enganxarà.

Rànquing amb els signes del zodíac més competitius: amb aquests, qualsevol cosa és una lluita per guanyar

 

Els signes més afortunats d'aquest mes seran els d'aire, amb Balança al capdavant, i Bessons a la cua dels que poden obtenir millors resultats si juguen a la loteria.

Per darrere d'ells hi haurà els que correran pitjor sort, és a dir, els que millor no ser a prop d'ells per si els cau un llamp, pot ser improbable, però veient que Àries va de mal en pitjor, tot és possible. Aquesta setmana d'octubre serà millor que et preparis per al pitjor, Sagitari, et tocarà prendre decisions de forma més ràpida o lenta, l'univers t'obligarà a fer-ho.