Els signes del zodíac que t'acabaran trencant el cor són diversos i representen un autèntic perill per a aquells romàntics amants dels finals feliços. Les relacions de parella no són gairebé mai perfectes, sempre hi ha alguns punts crítics, moments que poden fer que es trenquin depenent de l'actitud d'ambdues parts.

💔 Amb aquests signes del zodíac, les primeres cites poden ser realment desastroses
 

👉 Així superen les ruptures amoroses els diferents signes del zodíac
 

I, en fi, en aquells moments, hi ha signes més propensos a reparar, i altres signes del zodíac que són més propensos a trencar. No són els que estan en parella durant massa temps o, directament, estimen la solitud. Aquests són els més grans trencacors de l'horòscop.

♒️ Aquari és un signe difícil per estar en parella

El que busca aquest signe del zodíac és estar en parella com estant sol, per la qual cosa la llibertat és la millor manera d'evitar una ruptura amorosa. Si no troba aquesta parella que li permeti experimentar i viure el seu dia a dia, a la seva manera, preferirà estar sol/a. No és d'allò dels que tenen relacions monòtones de fer cada setmana el mateix, sinó que prefereix les sorpreses i una mica d'emoció en el seu dia a dia.

♎️ Balança és un trencacors de manual

Aquest amant de l'amor i de la bellesa no dubta a buscar en les relacions tota mena d'emocions. L'amor, el desamor o la infidelitat, tot acaba sent com ha de ser. Pel que aquest signe està sempre preparat per afrontar canvis en la seva relació, apareixerà sempre algú que el faci estar motivat. Amb ell sempre toca estar a l'expectativa que alguna cosa passarà.

♊️ Bessons quan surt de nit trenca cors

És un signe del zodíac que sempre està preparat per sortir de nit. Li agrada tant la festa que pot oblidar-se fins i tot que té parella, per la qual cosa acabarà suposant un problema si està en una relació. Cupido se la té jurada, per la qual cosa li llança fletxes a cada moment. Estarà sempre marcat pels enamoraments sobtats que poden ser preocupants per a ell, però especialment per a les seves respectives parelles.

♑️ Capricorn va directe al kaizen de les relacions

El “kaizen” és un terme japonès que fa referència a la millora constant. En el cas de Capricorn, espera i desitja trobar una parella millor. És d'aquestes persones que se separa de forma inesperada sense cap motiu. No ho dirà obertament, però haurà trobat algú que li agradi més o li aporti un futur més pròsper. És un signe que intenta millorar-se a si mateix i a tot l'entorn a través d'una sèrie de canvis en la seva vida, de camins que no dubta a prendre.

♐️ Sagitari no és una persona de relacions llargues

Aquest signe és un amant dels viatges i de la llibertat més absoluta. Com a bon signe de foc és el que envia, però no li agrada que li manin. Farà tot el possible per ser el que porta la veu cantant de la relació, altrament opta per tallar en sec. Les relacions de Sagitari no duren gaire per aquest motiu, encara que mai se sap si trobarà finalment la seva mitja taronja, és molt difícil que ho aconsegueixi. És d'aquestes persones que acabarà trencant-te el cor més tard o d'hora, quan sàpiga que s'ha equivocat o se senti atrapat.

Aquests són els signes més trencacors de tots, els que els costa més estar en parella o busquen sempre una mica més, inconformistes de les relacions o tocats per Cupido de forma constant. Recorda, això sí, que l'amor és un sentiment complex que pot adquirir una i mil formes diferents al llarg de la nostra vida, que els signes més confiables poden apunyalar per sorpresa, i que el més bala perduda de tots pot trobar un amor per tota la vida. Simplement… Mantén-te alerta!