Ets d'aquestes persones que es fica de ple en qualsevol joc de taula i s'enfada de veritat si perd? Segur que ets d'algun dels signes que expliquem aquí! Els signes del zodíac més competitius són aquells que, amb qualsevol pretext, converteixen tot en una lluita que volen guanyar. Volen ser els primers en pujar a l'autobús, els que es picaran en un vermut per veure qui menja unes patates en un minut o els que no dubten a crear una carrera per veure qui arriba abans a la màquina de cafè de l'oficina. Per descomptat, en el Monopoly et treuen fins a l'últim dòlar i si cal fer trampa, les fan.

💔 Així superen les ruptures amoroses els diferents signes del zodíac
 

👉 Quins seran els signes més desgraciats durant el que queda d'any?
 

Si formes part d'aquest grup, està en la teva sang l'estar sempre pendent de què pots fer per guanyar la partida davant de qualsevol dificultat. Des de guanyar una medalla d'or a ser el millor al bingo del sopar d'empresa, així de competitius són aquests signes del zodíac.

♑️ Capricorn vol ser el campió de tot

És un signe que fins i tot compta el temps que tarda a pujar i baixar les escales per ser el més ràpid del bloc de pisos. L'àmbit en el qual més vol guanyar és el laboral, farà el que sigui per guanyar el primer lloc, ser l'empleat del mes o aconseguir l'ascens que potser mai no hagués imaginat.

♍️ Verge es pica per ser el número 1

Aquest signe del zodíac es pica per ser el millor i no dubtarà a donar-ho tot sempre que sigui necessari. Ocupa la segona posició perquè sap quan frenar i donar-se un respir. Això li impedeix acabar sempre pensant a com guanyar la partida als seus grans enemics, sabent que el pitjor de tots ells és ell mateix. S'exigeix molt i això pot acabar sent perjudicial.

♈️ Àries vol guanyar en tot

Aquest signe de foc no dubta a intentar guanyar en tots els esports en què participa. Li agrada estar en forma i per això no dubta a intentar apostar per si mateix i per una activitat que pot costar-li més del compte. Tanta competitivitat acaba desvirtuant els veritables efectes d'un esport l'esperit del qual és una cosa diferent al que Àries té al cap.

♊️ Bessons desitja ser el primer en fer les coses

Aquest aventurer nat vol ser el primer en arribar lluny. Descobrir el fons del mar o donar-li una nova vida a una ruta important. Tot és possible davant d'un signe del zodíac que està sempre disposat a tot. És tan atrevit que no dubtarà a fer possible l'impossible, lluitant contra els altres i arribant fins al més alt.

♒️ Aquari està sempre preparat per posar-se a prova

Aquest signe del zodíac competeix amb el món sencer. Pot batre un rècord guiness en menjar frankfurts o en aguantar la respiració sota l'aigua amb un vestit de sevillana posat. El que a ell li agrada és fer alguna cosa que ningú més no ha fet i que li serveixi d'aprenentatge. Tota la seva vida estarà buscant aquest tipus de reptes, que li serviran per acabar descobrint una part pròpia de si mateix.

♏️ Escorpió no vol ser el segon

En aquest signe del zodíac no hi ha terme mitjà, o és el millor o és el pitjor, o blanc o negre, però mai no es queda a mitges. Si aposta per ocupar el primer lloc, ho donarà tot, s'esforçarà al màxim per guanyar aquesta plaça que haurà suat i que es mereixerà més que ningú. És molt difícil competir contra Escorpió, té una gran perseverança i força de voluntat que és el que ho fa arribar a dalt de tot.

Aquests són alguns dels signes més competitius, en una mesura o una altra, tots tenim al nostre interior aquesta espurna que s'activa quan volem guanyar alguna cosa. Aquest punt competitiu que sorgeix quan realment ens interessa alguna cosa. Però mentre que alguns signes assumeixen les derrotes i sobretot volen divertir-se... aquests que hem vist, lluitaran amb dents i ungles per aconseguir els seus objectius!