L'octubre ha arribat amb una mirada plena d'expectatives cap al futur que has anhelat durant un bon temps. L'horòscop d'octubre 2023 suggereix que, finalment, podries estar a punt d'obtenir l'impuls que tant necessites per assolir aquesta fita que has acaronat durant molt de temps. Aquest és el moment per expressar els teus desitjos més profunds i perseguir-los amb determinació i vigor. Gràcies a les prediccions, tindràs l'oportunitat d'entendre les oportunitats i desafiaments que es presentaran les properes setmanes, tot això basat en les característiques úniques del teu signe del zodíac. Us deixem l'horòscop d'octubre al complet!

🔮 Horòscop setmanal del 2 al 8 d'octubre 2023: el teu signe està entre els més afortunats del mes?
 

El guerrer Àries el donarà tot per afrontar un canvi vital en la seva vida, mentre que el covard Sagitari prefereix quedar-se còmodament al seu sofà abans que arriscar-se. L'eclipsi marcarà un abans i un després, serà el punt de partida d'importants avanços per a alguns signes, i retrocessos per a d'altres. Presa nota de com viuràs un mes d'octubre molt intens segons el teu horòscop mensual.

Horòscop d'octubre 2023: totes les prediccions

Àries ♈️

Parella

Àries saps molt bé com t'agraden les persones, però ets incapaç de trobar un objectiu que s'apropi a aquestes expectatives. Segurament pots adonar-te d'això.

Diners

Has de cuidar especialment el que gastes, o altrament, arribaràs a un punt de no retorn, el que et tocarà demanar més diners.

Salut

Les paraules poden fer més mal del que imagines, aquest mes d'octubre, serà millor fer-se el desentès a tot el que et diuen pel teu propi bé.

 

Taure ♉️

Amor

En un període de transició com aquest mes d'octubre t'adonaràs del que significa l'Amor. És una paraula que fins al dia 14 només hauràs viscut a mitges.

Treball

Un nou projecte és el que t'està esperant, t'hauràs d'esforçar al màxim si vols triomfar amb magnificència amb el teu talent aquests dies.

Cos

Necessites fer més exercici si vols cremar aquestes calories de més que tens en el teu poder. Desfer-te d'elles potser no ha estat mai tan complicat com ara.

 

Bessons ♊️

Sentiments

Hauràs d'afrontar una manera de veure l'amor que serà radicalment més lluny d'on t'esperaves. Els sentiments van sortint i acabaran sent una realitat incòmoda.

Finances

Els números potser no acaben de quadrar en un mes en què has de prendre mesures. L'arribada d'un canvi financer ha de ser una alegria i no un problema.

Nutrició

Menjar bé implica incorporar més aliments integrals que t'ajudin a poder gaudir d'unes receptes que no tenen per què ser dolentes, sinó al contrari.

 

Càncer ♋️

Matrimoni

Un matrimoni que no s'entén entre si, no hauria de ser un problema irresoluble per a tu. Aquest octubre t'adonaràs de tot el que t'està esperant més enllà dels lligams.

Compres

No poder obtenir el que necessites per viure representa una frustració que pot anar a més en tots els sentits. Segur que pots enfrontar-t'hi si prens mesures.

Exercici físic

Hi ha un petit canvi que t'està esperant i que potser acabi sent el que t'empenyi a posar-te'n més i més en forma durant aquests dies d'octubre que arriben.

 

Lleó ♌️

Amors

No tens un sol amor, sinó que t'esperen alguns que poden acabar sent els que decantin la balança cap al costat que sempre has volgut. Sabràs el que vols.

Feina

Trobar una nova feina que t'ompli és un dels objectius d'aquests dies que tens per davant i que poden ser realment màgics en aquest aspecte. Atrauràs el que desitges.

Psicologia

La forma en la que pensis segurament té molt a veure en la manera en què afrontes els problemes. Serà una cosa que et marcarà en aquests dies.

 

Verge ♍️

Sexe

La manera de posar-te en forma d'aquests dies d'octubre serà amb una bona sessió de sexe. Una part important de la felicitat familiar, que potser tenies en un punt mort.

Diners

Tens la capacitat de crear grans sumes de diners del no-res i ho faràs amb el ple convenciment que pots i has d'estar llest per a tot. Si vols, pots.

Salut

Hi ha uns moments en la vida que t'obliguen a parar una mica i a preocupar-te d'altres elements que incorporaràs en el teu dia a dia. Frena i utilitza el cap per pensar i no per preocupar-te de més.

 

Balança ♎️

Relacions

Reconeixeràs la persona que sigui capaç de donar-te l'amor que fins ara no has tingut. Serà millor que comencis a valorar-lo una mica més abans que se t'escapi.

Comptabilitat

Avui dia és molt més important del que imagines estar pendent del que guanyes i el que gastes. Altrament, patiràs unes pèrdues mai vistes.

Exercici físic

Podràs començar a preparar-te amb l'ajuda d'un bon entrenador físic. Amb l'ajuda necessària podràs arribar a complir els teus objectius marcats sense cap obstacle.

 

Escorpió ♏️

Cor

No ho sembla, però ets tot cor i això es nota amb la forma en què afrontes una nova relació que et doldrà més del que creies. Abans de començar a preocupar-te per fallar, ho has d'intentar.

Treball

T'encanta la teva feina, encara que per poder guanyar la partida a un temps amb què potser no comptes, has de posar-te ferm i afrontar una transformació total. L'organització és vital.

Activitat

Una vida sedentària mai no ha estat bona, sinó més aviat al contrari. Serà millor que busquis una activitat per fer diàriament, abans que sigui tard.

 

Sagitari ♐️

Divorci express

Portes mesos esperant i pensant, potser aquest mes d'octubre sigui l'adequat per poder acabar amb una relació de parella que no et convé res de res.

Sou

Pots guanyar més de l'esperat en un mes d'octubre en què estaràs preparat per poder afrontar qualsevol canvi que es preï. Posa una xifra i la guanyaràs sense problemes.

Salut

Sols rendir-te massa aviat, les coses poden arribar d'una forma inesperada, però en general sense un esforç previ és impossible acabar aconseguint el que un es proposa.

 

Capricorn ♑️

Parella

La teva parella sap molt bé com afrontar un canvi important en la relació, encara que en certa manera serà una cosa teva, per la qual cosa serà millor que ho acceptis primer.

Targeta

Pot semblar impossible pagar tots els deutes amb una sola targeta, encara que amb una mica d'esforç acabarà sent possible i directe.

Cos

Hi ha una oportunitat única de canviar cada dia, tens la sort de veure els errors i els avantatges de cada activitat que realitzes.

 

Aquari ♒️

Lligams

Per a tu l'amor és un gran lligam del que vols desfer-te com més aviat millor. Ves amb compte perquè pots desitjar desfer-te d'una cosa que més endavant voldràs.

Feina

Hi ha una mica de tu en cada feina que realitzes, per la qual cosa en aquest projecte t'enfrontaràs de ple a una nova etapa que tindrà el teu nom gravat.

Conciliació

No existeix una correcta conciliació si no estàs disposat a fer alguna cosa per poder canviar. L'esforç és imprescindible.

 

Peixos ♓️

Família

Per a tu l'amor és la teva família, tal com demostraràs sense que res o ningú et detingui en un mes d'octubre en què ho donaràs tot i més per ells.

Euros

El que vols tenir en el teu compte corrent són euros, una quantitat de diners que et permetin viure amb certa tranquil·litat i fer-ho de la millor forma possible. Aquesta setmana pots encarar-lo.

Salut

El cos l'has de cuidar de la millor manera possible per poder estar en plena forma fent allò que més t'agrada. Has de lluitar per estar en forma.

🥇 Rànquing amb els signes del zodíac més competitius: amb aquests, qualsevol cosa és una lluita per guanyar
 

Sagitari encara un mes d'octubre amb errors de forma i d'actuació, i per la seva part, Verge, tindrà tot encerts en qualsevol projecte que comenci. Els dies d'eclipsi acabaran aclarint la ment d'un Escorpió que té molt clar quin serà el futur que l'espera. Per la seva part, Aquari, estarà tan perdut que amb l'eclipsi que s'acabarà d'amagar del tot.