El futur del Barça està en dubte, sobretot per la situació que s'està vivint a la banqueta. Xavi Hernández va anunciar la seva sortida a final de temporada, cosa que va agafar per sorpresa el club blaugrana. I per això fa unes quantes setmanes que es busca un nou entrenador. Però no hi ha manera de trobar una solució. I ara el tècnic de Terrassa està buscant altres alternatives.

El Barça no renuncia a Xavi Hernández

La veritat és que el Barça veu com Xavi Hernández pensa en un futur lluny del Camp Nou. I, de moment, ha reactivat les ganes del seu equip en aquest tram final de temporada. Un adeu amb voluntat de canviar la mentalitat i que ja ha quedat demostrat que ha funcionat a la perfecció.

Xavi Hernández celebración gol Barça / Foto: EFE
Xavi Hernández celebrant un gol del Barça / Foto: EFE

Tot i això, des del Barça no es donen per vençuts. En els últims dies hi ha hagut comentaris interns i també davant dels micròfons en la direcció d'intentar convèncer Xavi Hernández. Tot i que l'entrenador català encara pensa que el millor que pot fer és marxar, la realitat és una altra ben diferent i el Barça necessita que es quedi almenys una temporada més.

La complicada situació econòmica fa que el Barça no les tingui totes per trobar un nou entrenador. En cap cas es plantegen un fitxatge, però sí quedar-se amb Xavi Hernández. I continua l'estira-i-arronsa constant que es podria allargar fins que la temporada acabés de manera oficial. El Barça no té pressa i Xavi Hernández no està nerviós.

Xavi Hernández EFE
Xavi Hernández, pensatiu en una imatge d'arxiu / Foto: EFE

Xavi Hernández, candidat a dirigir la selecció espanyola

Però Xavi Hernández també sap que té un futur mig assegurat. O almenys aquesta és la intenció que hi ha ara mateix. Com que s'hauran de fer eleccions a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), es podria crear una candidatura amb la carta de l'entrenador català. Tal com informa TodoFichajes, qui està preparant una candidatura és Mateu Alemany, exdirector de futbol del Barça, i que arribaria acompanyat de Xavi Hernández.

Per tant, això significa que l'entrenador de Terrassa seria l'escollit per substituir Luis de la Fuente a la Roja. Una aposta segura d'un entrenador de primer nivell. Però perquè això acabés passant haurien de complir-se molts condicionants. I queda clar que si no es queda al Barça tindrà altres opcions per continuar entrenant al primer nivell. El futur de Xavi Hernández està en dubte, però les opcions que té més enllà d'entrenador el conjunt blaugrana també són en cert sentit il·lusionants.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!