Arturo Vidal ha estat condemnat a pagar una multa de 800.000 euros per una baralla que va protagonitzar el setembre del 2017 a Crown's Club, una coneguda discoteca de Munic. La Fiscalia va decidir denunciar l'actual futbolista del Barça per lesions.

Un tribunal de primera instància de Munic ha dictat sentència després d'escoltar les parts i analitzar els fets. Vidal i el seu germà Sandrino, que també ha estat multat, tenen 15 dies per recórrer la decisió o acceptar la multa, la qual cosa els evitaria passar pels tràmits d'un judici. 

Segons la Fiscalia, el futbolista xilè va veure's involucrat en una discussió i després, amb el seu germà, va agredir dos homes més que van patir ferides lleus. Ni Vidal ni el seu germà han comparegut aquest dijous davant el tribunal.

La notificació de la multa no arriba en el millor moment per a un Vidal que segueix buscant el seu lloc a Barcelona. El migcampista, acostumat a ser indiscutible al Bayern de Munic o la Juventus de Torí, no ha digerit gens bé començar la seva primera temporada al Camp Nou com a suplent