El Reial Madrid ha superat amb certes dificultats l'Unionistas de Salamanca a domicili (1-3). Els madrilenys han hagut d'esperar a la fortuna i a la incertesa per passar als vuitens de final de la Copa del Rei.

El primer en marcar ha estat Gareth Bale, que s'ha aprofitat al minut 18 de partit d'una badada defensiva del conjunt local i un posterior regal amb el gal·lès rematant tot sol dins l'àrea. El Madrid semblava que tindria una nit plàcida, però l'Unionistes ha reaccionat.

El conjunt de Salamanca ha empatat a l'inici de la segona meitat gràcies a una magnífica jugada individual de Romero, que ha deixat retratat Nacho abans de clavar la pilota a l'escaire d'Areola. Però l'alegria local ha durat només cinc minuts perquè Brahim Díaz, en una mig caiguda dins de l'àrea rival, ha acabat fent gol. Brahim ha ensopegat amb ell mateix però ha enviat la pilota en direcció a la porteria. I el defensa de l'Unionistas no ha pogut evitar el gol.

El Madrid, que no ha jugat un espectacular partit però tampoc ha fet pena com el Barça, s'ha posat seriós. Un travesser de James i un pal i un gol de Brahim en el tram final han resolt el duel. Molt bona jugada individual en l'última ocasió del partit d'un Brahim que s'ha reivindicat amb un doblet i ha ajudat a tancar el marcador amb un còmode avantatge.

El Madrid podria haver guanyat de golejada però s'ha limitat a fer la feina. La mala notícia és l'enèsima lesió de Bale i la bona és que ja té el seu lloc al sorteig dels vuitens de final.